02 lip 2007, 22:02
Kostunia :ico_brawa_01: dla Tymka i Kostka w pierwszych próbach jedzenia marchewki
Karolas a mi pediatra powiedział, że teraz jak wróciłam do pracy to mała zacznie częściej właśnie w nocy jeść cyca i mam się tym nie przejmować i rzeczywiście jak pytałam koleżanek, które mają starsze dzieci to u nich też tak było, że w okresie ok 5-6 m-cy gdy szły do pracy dzieci zaczynały częściej jeść w nocy, no ale to inna sytuacja niż u ciebie, bo ty do pracy narazie nie wracasz. Więc ja się tym nie przejmuję, że Joasia też się budzi na cyca w nocy co 3 godziny a nawet się cieszę, bo martwi mnie to, że ona w ciągu dnia jest głodna.
Dziś zjadła tylko kilka łyżeczek marchewki i wypiła kilka łyków herbatki :ico_placzek:
kaszki nie chce, sinlac chce ale jej szkodzi, mleka nie chce z butelki to wymyśliliśmy, ze właśnie zagęścimy to mleko kleikiem ryżowym i też nie chciała :ico_olaboga: jak tylko poczuje ten smak to pluje i wygląda na to, że mleko chce tylko z cyca a nie z łyżeczki czy butelki :ico_noniewiem:
no i nie wiem co mam zrobić z tym jej jedzonkiem............................ martwię się, ze schudnie. A jak ja jestem w domu to chętnie je wsszystko.