03 lip 2007, 14:47
Ja też sie nie mogłam doczekać, aż zacznę dawać synusiowi cos innego niz samo mleczko, a teraz jak już wcina inne rzeczy to potrochu, tak raz na tydzień cos nowego chcę mu dawać i zobaczyć jak będzie reagował, bo na razie po kleiku, kaszcze i marchewce z jabłkiem nic mu nie dolegało Tfu Tfu, a gdzieś wyczytałam,że po ryzu i marchewce mogą być zatwardzenia i trochę sie tego właśnie obawiałam, ale chyba to nowe jedzonko mu smakuje!!!!!!!!
Mróweczko mojemu mężowi od zawsze się podobało to imię, a u nas był taki układ że ja daje dziewczynce a on synkowi!!!!!!!!!
Mordko pierwszy tatuaz zrobiłam sobie na ramieniu( ale cos mało dał mi tuszu i się zrobił bladawy, już 5 lat idę żeby go poprawić i nigdy dojść nie mogę hi hi) i to jest taka ala głowa tygrysa!!!!!!!
drugi mam tak nad cyckiem i to jest różyczka, a trzeci to sama nie wiem dokładnie co to jest, taki jakis dziwny wzór i zrobiłam go tam gdzie kończą się plecy( nawiasem mówiąc ten bolał jak cholera, uuuuuu aż się wzdrygam na sama myśl jak se przypomnę)
[ Dodano: 2007-07-03, 14:53 ]
Mordko masz rację! Ja to już normalnie jak sobie pomyśle że znowu 17 lipca będą mi kwękać, że Oskarek za chudy to chyba ich uduszę!!!!!!!! Ciąglę słyszę to samo, juz się normalnie srać( za przeproszeniem) chcę od tego gadania!!!!!! Waży tyle i już! Przecież jak by wszyscy wyglądali tak samo to nie byłoby ciekawie, no nie!!!!!
A ta jedna lekarka co mi tak marudzi, to ma córke, która wygląda jak wieszak, ciekawe czy jej tak wszscy marudzą że żeby ją podtuczyła!!!!!!!!!!!