hej dziewczyny :-D juz jestem
LEONIDKO GRATULUJE DORODNEJ CORY!!!!! CZEKAMY NA FOTKI!!!!!!!!!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
zaliczylam znow szybki i dlugi spacer.... ale nie ludze sie, ze to pomoze wyjsc maluszkowi hihi
u poloznej ok... bo niby co ma byc??? hihi juz nie mam wiecej wizyt w przychodni :ico_olaboga: jak do tygodnia nie urodze to w nast wtorek wieczorem mam sie zglosci do szpitala na wywolanie.. takze w nast srode bąbęlek powinien byc juz z nami... jakos watpie zeby cos mialo do tego czasu samo wydarzyc hehe :ico_noniewiem:
a zakupki ? :( nic ciekawego nie znalazlam... wiec niepocieszona wrocilam do domu.. ale co tam hihi :-D jeszzce nadrobie hihi
kurcze u nas ciagle jakies ataki, bomby itd.. moja mama ma przyleciec w sobote... pewnie niezle panikuje :ico_olaboga: :ico_olaboga:
dzis rano obudzil mnie telefon od kumpeli.. hihi :ico_oczko: snilo sie ze urodzilam dziewczynke.. hihi :ico_szoking: imyslala ze juz jestem mamcia hihi :ico_oczko:
poza tym jestem niewyspana. :ico_spanko: .. poszlam spac o 3 a o 9 juz pobudka na spotkanie z polozna... to zdecydowanie za malo snu jak dla mnie :ico_olaboga:
jasnie sliczne fotki malutkiej strojnisi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
karla na kiedy mialas termin??? :ico_noniewiem:
co do tej diety matek karmiacych.. :ico_olaboga: . jesli malemu krzysiowi julie nic nie jest po tych owocach pestkowych to mimo wszystko powinna ich unikac?? :ico_olaboga:
ja bym chyba jadla, bo przeciez niektore niemowlaki toleruja odstepstwa... :ico_noniewiem:
a o brokulach slyszalam ze sa zakazane. :ico_placzek: . ale tak bym chciala by moj maluch pozwolil mi na nie. :ico_wstydzioch: .. bo uwielbiam... :ico_brawa_01: dzis bede wcinac.. :ico_brawa_01: . bo boje sie, ze juz n ie zdarze hihi :ico_brawa_01:
ULA witaj :ico_brawa_01: sliczny synek!!!! zagladaj tu do nas... :ico_brawa_01: . ja rowniez pisze z twoimi lipcowkami z racji przeterminowania hihi :ico_noniewiem: swietna ksiazka... :ico_brawa_01: . juz ja przeczytalam hihi :ico_brawa_01: ale brak mi maluszka i praktyki.... :ico_noniewiem: jak sie pojawi bede musiala jeszcze raz ja przestudiowac hihi :-D i cena super :ico_szoking: ja zaplacilam w ksiegarni 3razy drozej :ico_szoking: