04 lip 2007, 10:45
Witajcie
Najpierw cos skrobne, bo mała moze sie w kazdej chwili obudzic, a potem dokończe czytac wasze posty z wczoraj.
Po pierwsze Gosia imię mozna zmienic do 3 m-cy od urodzenia dziecka, wiec nie póki co masz taka możliwość, tylko tym razem dobrze to przemyslcie :ico_oczko:
Ja zakładałam taką mozliwość jakby Arek przy rejestracji małej jakiś numer wywinął z imieniem :ico_oczko:
Zborra a czy twojej Hanulki czasem brzuszek nie boli, ze tak ryczy? Ponoć dzieci nawet jak ich boli to ssają piersi, ale to im daje chwilową ulgę i potem zas rycza bo jest jeszcze gorzej, sama nie wiem :ico_noniewiem:
A z tym twoim nastrojem to tak jak z moim, wczoraj zas sie powadzilismy, duzo przykrych słów mi powiedział, zamknełam sie z łazience, poryczałam zrobiłam sobie gorąca kapiel i mi było lepiej, potem nby mnie przepraszał, ale takich przykrych incydentów nie da sie zapomniec :ico_placzek:
Ewcik pozazdroscić meza, że taki kochany
Anza j.w wiesz, może macie tak fajnie bo go strasznie długo w domu nie ma, jak juz w koncu wraca to nie ma czasu na zwady itp
W sumie byłby to jakis plus :-)
Moja ksieżniczka dziś znowu spała na medal, teraz sie obudziła i troche marudzi, ale w nocy :ico_brawa_01:
wróce potem jak ją troche uspokoję
[ Dodano: 2007-07-04, 11:13 ]
Anza ja wnocy nie nosze do odbicia, bo mała sie przebudza i potem tylko problemy z zasnieciem sa, rano owszem ,staram sie ja nosić do odbicia, ale już nie mam siły długo czekać i też nie zawsze odbije. Podaje małej herbatke z kopru i z gazami raczej problemów nie mamy :-)
Patrycja.le najlepiej na czkawke podac cos do picia,albo poprostu zająć dziecko, zeby nie myślało o czkawce, u nas to pomaga.
zauwazyłam w ogóle, że moja Milunia ma czkawke jak uleje, wiec w takim wypadku unikac ulewania :ico_oczko: