05 lip 2007, 21:52
No juz wrocilam ale bylo fajnie, tak mobizuje sie zeby cwiczyc 2 razy w tygodniu ale narazie nie wychodzi brak czasu, a od przyszlego czwartku wracam do pracy wiec chyba bedzie czasu jeszcze mniej.
Sesila Miloszek tez dostal skierowanie na patronazowej wizycie lekarza po urodzeniu i mial badanie bioderek chyba w 4 albo 6 tygodniu zycia.
Hekkate Twoj Danielek przypomina mi czasami Miloszka, troche sa podobni przynajmniej mi czasami tak sie wydaje.
Magdzinka ja jak jeszcze karmilam piersia to nie zasnelam nigdy ale karmilam na siedzaco, tylko przymykalam oczy i czulam sie senna ale nie zasnelam.
Ale w szpitalu po porodzie miala koleznake po cesarce i ona karmila na krzesle bo jakos ja tak rana nie bolala to przymykaly sie jej oczy a ja tylko wolalam zeby nie upuscila malej.Wogole jak przypomne sobie szpital i pobyt po porodzie to czlowiek byl taki zmeczony ale sily jakos byly.Mi mowily kolezanki spij pierwsza dobe po porodzie jak dziecko spi, nabierz sily, a ja wlasnie z tego wrazenia nie moglam zasnac, a na druga dobre i noc chcialo mi sie spac to juz nie pospalam bo Miloszek sie juz coraz czesciej budzil i karmilam.Ale ten czas przelecial nie chce mi sie wierzyc ze to juz niedlugo pól roku. Ostatnio stwierdzialm w rozmowie ze znajomymi ze nie bede sie ociagac tylko po, 3 4 latach che drugie dziecko bo im dluzej sie odwleka tym trudniej pozniej sie zdecydowac, tak mowia moje kolezanki co maja juz dzieci po 5, 6 lat. A wy dziewczyny chcecie miec drugie dziecko i kiedy albo trzecie jesli juz macie drugie?Ja zawsze mowilam ze che miec 3 dzieci, ale najmniej 2.Dobrej nocy pa