06 lip 2007, 11:32
Nooo Wszystkiego najlepszego Jasnie Pani :-) :ico_prezent:
Avisku
idz szybko do tego lekarza i trzymaj sie dzielnie :ico_pocieszyciel:
Ja w koncu jako tako wyspana- w koncu Mały grzecznie spał, budził sie tylko na karmienie i obyło sie bez zadnych incydentow :ico_sorki: Obudził sie o 2, potem ok 5 i nastepnie o 7:30.. Teraz tez spi jak suseł, od czasu do czasu budzac sie na cycusia :-) Wczoraj zaczelam sie zastanawiac nad karmieniem piersia. Powalcze jeszcze troche, ale nie wiem czy wytrwa, długo. Mały nie przybiera na wadze, cały czas ma zoltaczke i martwie sie o niego, bo miał być chłop a jest kurczaczek :ico_noniewiem: :566: Wszyscy mowia o karmieniu piersia, ale w moim przypadku chyba nie jest to najlepsze rozwiazanie.. :ico_noniewiem:
MAdziorka nie dołuj sie- przeciez kilka dni spoznienia to norma - wiekszosc dzieciaczkow nie wybira sie zbyt szybko na swiat - widzisz jaka z Ciebie mamcia cudna - Mały nie chce sie z Toba rozstawac! :064:
A w ogole cały czas mysle intensywnie nad pofarbowaniem sie na bialo.. Boje sie troche, ale marzy mi sie to od kilku lat i tak sie zbieram do tego... i zbieram.. Co myslicie o takim szalenstwie? :ico_noniewiem: