witajcie baboski
moje dziecko sie znow przestawilo i wstajemy o 6 :ico_szoking: a tak ladnie spal do 8 :ico_placzek:
aginko no to jestse spokojniejsza jak masz @
wielkie buziaki dla malwinki z okazji imieninek :ico_buziaczki_big:
elvira wspolczyje z ta lodowka i moge sobie tylko wyobrazic twoja zlosc :ico_olaboga: .filmiki sa rewelacyjne a malutka jest przeslodka
zubelek gabusia jest do zjedzenia.weszlam n awaszego bloga ...dziewczynki sa przeslodkie....a ty tez jestes niezla lasencja :)
mamo-kingi wspolczuje sostusnkow z sasiadami my mamy super sasiadow ...moja sasiadka jest pielegniarka wiec jak tylko cos to lece do niej ...szkoda mi bedzie najbardziej sasiadow jak sie przeprowadzimy :ico_placzek: diem kurosh jest fenemonalny na tych zdjeciach ....tez widac ze to taki maly pan zaczepialski i zboj :)
kristi nie denerwuj sie juz tym swoim upartym tesciem ....musisz byc spokojna dla fasolki ....a tesc niech tez troske pomysli o tym ze nie mozesz sie teraz martwic i denerwowac wiec niech juz przestanie ....ty sie nim nie przejmuj bo nie warto musisz myslec i nicolce i fasolce
`wiec u nas zaczyna sie ciezki czas bo powolutku zaczynamy przeprowadzke i tak najwiekszy mlyn bedzie na koniec mieiaca :ico_olaboga: juz sie tego boje ....
jutro tez na 3 tyg oprzyjezdza "tesciowa" no niby sie nie wtraca i nie jest meczaca ale wiecie jak to z "tesciowymi" :ico_olaboga:
aha maly ma nastepna 4 na dole wiec mamy juz 12 zebow :ico_olaboga:
pozdrawiamy i buziaki dla skarbow:)
[ Dodano: 2007-07-06 ]