Mordeczko dziekujemy serdecznie za zdjecie śliczniaste!!! :ico_sorki:
Rysio tez nielubil na brzuchu bo sie darł ale juz teraz lezy ale nie zadługo bo on leniuch mały!! za to po łóżeczku to fika koziołki i przewraca sie i w poprzek łóżeczka staje!!! :ico_szoking:
Dales tak z Radomia sie wywodze-niop niedaleko :-D
Mój Erysiolek Rysiolek jadł dziś troszke jabłuszka łyżeczka ze słoiczka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
heh pozazdrościłam Wam ze dajecie swoim Bobasom różne przysmaki!!! Rysio jak pałaszował!!! :-D
[ Dodano: 2007-07-08, 00:50 ]
ciociu
Dales dziekujemy za komplementy, Jagódka też słodziutka!!! :ico_oczko:
u nas w sumie słonko wyszło- nareszcie ale czy tak bardzo goraco jest to bym niepowiedziala!!! ja jakos Go przewaznie w domu grubo nieubieram, body i czasem jakies portki na dupsko i tyle!!! :-D no a na dworku to zalezy od pogody!!!
dzisiaj włozylam tzn juz u Was to wczoraj Erysia do spacerowki i poszlismy na spacer!!!
kupilismy biala koszule-juz na chrzest a i znalezlismy ladniejszy garniturek niz tamten!!! :ico_brawa_01: tylko musmy zamowic bo niebylo w sklepie rozmiaru!!!
[ Dodano: 2007-07-08, 00:54 ]
miałobyć
Dagles :ico_haha_01:
basik jakie Syncio ma ciemne włoski :ico_szoking: mój małolat też ma duzo ale jasne i tak niewidac!!!
[ Dodano: 2007-07-08, 00:56 ]
katrin ja myśle ze to zbedne!!! główke podniesie w swoim czasie, kładz Go na troche na brzuszek, a tamto moim zdaniem posłuży Ci z tydzien i co pozniej z tym zrobic!!! ale ja nienarzucam swojego zdania!!!
[ Dodano: 2007-07-08, 00:58 ]
Kolka :ico_prezent: z okazji 3 miesiecy (ja sie wyrobilam bo u mnie jeszcze sobota) :ico_haha_01:
[ Dodano: 2007-07-08, 01:12 ]
jemy jabłuszko
[ Dodano: 2007-07-08, 01:12 ]
troche do góry nogami :ico_haha_02:
[ Dodano: 2007-07-08, 01:16 ]
no to teraz w dobra strone