witamy wszystkie dzieciaczki i ich mamusie :-) :-) Ale mnie tu już długo nie było :ico_szoking: ale już wszystko nadrobiłam tylko nie pamiętam co kto pisał :ico_sorki: :ico_sorki:
Mam nadzieje że nas jeszcze pamiętacie.
Nie pisałam już sporo ale czytałam na bieżąco :ico_wstydzioch: po prostu nie było czasu. za dużo zamieszania z przygotowywaniem do chrzcin :ico_olaboga: (1 lipca)Do tego dzień wcześniej robiłam zakupy na chrzciny i ukradli mi portfel :ico_placzek: z całkiem spora (dla mnie :ico_wstydzioch: ) gotówką bo dostałam od mamy 300 euro i wymieniłam tego dnia :ico_placzek: a do tego wszystkie dokumeny, karty do bankomatu itp. :ico_olaboga: i musiałam zacząć wyrabiać nowe. A tu nagle wczoraj zadzwonili do mnie z innego sklepu że na schodach znaleziono portfel.niestety bez kasy, wszystko inne było-ale dobre i to.
Wiele z Was wprowadza już nowe jedzonko, ale ja jakoś sie boje :ico_puknij: . Pytałam w aptece i farmacełtka powiedziała że skoro mała przybiera ładnie na wadze to nie trzeba.
Natalka ma już 61 cm i 6700 :ico_szoking: wagi.więc pewnie poczekam aż bedzie miała 4 miesiace i wprowadzimy coś nowego.
Mordeczko cudeńka robisz z tych zdjęć :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a to zdjęcia z chrzcin:
tuż przed wyjazdem ze mną
z chrzestną (moja siostrą)
w samochodzie:
i z dziadkami( moimi rodzicami):
no to sie pochwaliłam :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: