[/center]Może staraj się myśleć w ten sposób - Twój mąż żyje to może i Asi nic sie nie stanie :ico_oczko:czy Asia będzie cała jak wrócę???
Śliczna dziewczynka, ale minki robi takie, że widać, że ma kobieta charakterek :ico_oczko: Wygląda na więcej niż 3 tyg. Zresztą od początku oczka miała bystre jak 2-3 miesięczniak :-)a teraz Luska

Ja sie mogę podpisać pod tym,jeśli chodzi o tesciową,bo teść-to skomplikowany facet jak diabli,jak ma dobry humor to do rany przyłóż-nieba by przychylił.Ale jak mu coś nie idzie-lepiej nie wchodzic mu w drogę,bo zabija wzrokiem i słowem-potrafi tak przyciąć,że aż niemiło :ico_zly: Nie podoba mi się też ich model rodziny-gorzej niż u Arabów-tesciowa od świtu do nocy w garach,praniu itd,nie ma prawa mieć swojego zdania :ico_noniewiem:Oj, ja na temat rodziny mojego męża mogłabym powieść napisać... Teściowa jeśli chodzi o całokształt jest w porządku, ale dużo rzeczy mnie w niej denerwuje
Mąż sie swietnie dogaduje z moja mamą,z tatą jest ok,ale czasami działają sobie chyba na nerwy,choć starają sie tego nie okazywać,a to dlatego,że oboje mają podobne charaketry,są uparci,lubią stawiac na swoim i czasem ciężko im iść na kompromis...ale dają sobie radę :ico_oczko:ale jak on zyje z waszą
Chyba lepiej niż ja z jego :ico_oczko: Moją mamę sobie zawojował tym, że od początku mówi do niej "mamo", czego nie robi mój szwagier a są z siostrą małżeństwem od 8 lat. Najgorsze, że nie mówi ani mamo, ani pani, po prostu bezosobowo... Z moim tatą też mają dobre stosunki, zawsze maja o czm pogadać. Mój tata wiem, że nie uważa mojego męża za najlepszą możliwą partię dla mnie, ale nie daje mu tego odczuć i jak potrzebuje pomocy to raczej poprosi mojego męża niż szwagra, choć ten mieszka piętro wyżej...ale jak on zyje z waszą?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość