No i jestem mala juz sobie spi z godzinke i moze jeszcze pospi :ico_oczko: Tak pozatym to u mnie ok,wlasnie maz poszedl z przerwy znowu do pracy czasami przychodzi na przerwe do domku :ico_oczko: No i wczoraj mielismy troche leniwy dzien bo nam sie nic niechcialo robic ale fajnie bylo :ico_brawa_01: A moja Nicole robi to coraz to wieksze postepy teraz nauczyla sie sama wstawac z pozycji siedziacej wystarczy tylko ze sie przytrzyma przy tym mojej nogi albo czego kolwiek i ja patrze a mala juz na swoich nozkach sama stoi i sie tak lobuziersko przy tym usmiecha to ci moj maly kochany slodzik :ico_brawa_01: :ico_oczko:
Iza ciesze sie ze podobasz sie sama sobie to jest wielka sztuka akceptacji siebie ktora niestety mi sie nie udala w calosci ale nie martwie sie tym az tak.. Brawa dla Matiego i za jego nowe umiejetnosci :ico_brawa_01: Moge sobie wyobrazic jak sie czulas cala noc bez Mateuszka nie bylo to latwe ale udalo sie :ico_brawa_01:
Aginka to fajnie mialas roboty.. Malwinka odkryla farbki i musiala je na wykladzinie wyprobowac o rety ja to bym chyba najpierw fotke zrobila a potem porzadek hehe :ico_brawa_01: :-D Ale mykobiety jestesmy silne i udalo ci sie wszystko posprzatac :ico_brawa_01: dla ciebie i dla Malwinki za talent artystyczny :ico_brawa_01:
Wrzosia to fajowo masz teraz wakacje i gratuluje :ico_brawa_01:
Spoznione ale bardzo szczere zyczenia dla Kourosha z okazji pierwszych urodzinek duzo zdrowka,milosci i radosci oraz samych pogodnych i slonecznych dni zycza Kristi z coreczka Nicole Ogromne buziaczki dla ciebie :ico_brawa_01:
Diem piekne zdjecie Kourosha w podpisie masz i jakie slodkie zabki :ico_brawa_01: :-D
A u nas pogoda dzis fatalna.. Pada deszcz i mokro i pada i niechce przestac.. :ico_placzek: Nie cierpie takiej pogody.. a tesciowie pojechali na urlop do Pl i ciekawe jaka oni maja pogode?? Bo tutaj u nas jest straszna.. :ico_olaboga:
A ja musze dzisiaj zrobic obiadek i to na dzisiaj koniec pracki musze jeszcze troche wyprac ale niechce mi sie i zrobie jutro..
Iza pytalas czy mi niedobrze?? To znaczy jak na ciaze to czuje sie znakomicie.. Mam czasami mdlosci i jest miniedobrze ale to szczegolnie rano.. i wieczorem a tak w ciagu dnia to mi tylko czasami slabo ale nie narzekam bo czuje sie bardzo dobrze i jest roznica bo jak bylam z Nicolcia w ciazy to nie czulam sie az tak pieknie jak teraz.. :ico_noniewiem: :ico_oczko: Wiadomo ze nie bedzie tak samo ale jestem troche sama w :ico_szoking: zobaczymy jak bedzie dalej :ico_oczko: :-D
Miejcie ladny dzien a ja teraz pobede troche na kompie i maly relaxsik sobie zrobie :ico_brawa_01: :-D