Massumi witaj kochana!!!
[ Dodano: 2007-07-10, 18:00 ]
a i jescze 3 dziecko czyli mój J. patrzy na te cycki pożądliwie... nawet raz zabrał Uli koalcję!!! Hmmm :ico_wstydzioch: :-D
No proszę...mój?w życiu....zresztą nie dziwię mu się...ja bym też tego nie tknęła! jak karmiłam Hanię z butli, to brzydziłam sie posmakować i sprawdzić, czy ciepłe... :-D
Gosiu nie chcę Cię martwić, ale Hania 80ml wypijała jak miała niecały miesiąc...więc może młody faktycznie głodny?
Ja miałam do 17spokój, potem karmionko, odbijanko, misie...a teraz śpi a J na nią sie gapi...bez sensu...
Ja troszkę w kuchni porobiłam, ale jeszcze nie mam się czym chwalić. Zaraz lecę dalej się pokrzątać. W tygodniu czas na jakąś wyprawę do marketu, trza by zakupy konkretne zrobić. Chyba Hanię zabiorę, a co mi tam...muszę wreszcie przestać panikować, że nie mogę się ruszyć, bo laktator...A nonono mnie ludzie obchodzą! schowam się w kibelku dla mam z dziećmi i załatwimy swoje potrzeby! Może to mnie przekona, że nie muszę siedzieć jak odludek w domu...
Mam dziś zachcianki jak baba w ciaży...Na wieczór budyń śmietankowy z sokiem z porzeczek domowym :509:
A jak Wasza waga kochane? bo ja stanęłam na 60kg i ani rusz dalej...a...wczoraj miałam zacząć ćwiczyć :ico_wstydzioch: zapomniałam :ico_wstydzioch: brzuch mi wisi...
Gosia a jak pas?