11 lip 2007, 13:31
Yvone, to prawda dawno cie nie było i bardzo się cieszymy z twojego powrotu :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Ja Kasia też nie mogę pisać, wczoraj się napisałąm jak głupia i ten error się pojawił :ico_zly:
JA zapytałam się lekarza apropo ubranek dla dzidiz a on nie przejmuj się oni tam mają tone ubranek, jedynie na wyjście potrzebuje. To już jest jedno wiadome :ico_brawa_01:
Ja może jutro wypiore ubranka dla dzidzi te domowe, bo jedynie to mi zostało. No mama nie przesłała mi jeszcze kosmetyków, ale chyba mam jeszcze czas??
W przyszłym tygodniu zapytam się jaką formułe powinnam zakupić na wszelki wypadek, bo jest tu jedna która mi się strasznie podoba w formie zawartości odrzywczych i są one przechowywane w słoiczkach szklanych gotowe porcje mleczka, jedynie dokrencić smoka i jest gotowe. Podobno super !!!!!! Ciekawe co doktorek powie na ten temat.
[ Dodano: 2007-07-11, 13:39 ]
Wisienko najważniejsze mama może przyjechać i ci pomóc i zobaczyć maluszka. :-D
Ja obawiam się o mnie i moją mamę, jak będziemy razem przez 9 tygodni, bo moja mama ma różne staroświeckie przyzywczajenia i np: nie jaży, że mój mężunio nie toleruje laktozy i potrzeba inaczej wykańczać zupki. Nie ze śmietaną i mąką, dodatkowo mężunio ma jakieś tam zwyrodnienie jelit i również trzeba być ostrożnym co mu się gotuje a moja mama e tam . :ico_olaboga: Co to będzie, już z nia rozmawiałam i jej mowiłam aby nie starała się nas uszczęśliwić na siłe, bo to wyjdzi jak ja byłam w polsce 2 lata temu, ciągle walczyłyśmy ze sobą. Bo moja mama chciałą abym była tą dziewczyną z przed wyjazdu. No ale rozmowa się udała i mam nadzieje, żę wiele sobie wyjaśniłyśmy. :ico_oczko: