13 lip 2007, 22:45
ja cie sune - czytam was od 6 godzin z przerwami :-D
WITAJCIE KOCHANE MOJE :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Ale tesknilam za wami. Bylam u mamy,ktora juz jest po operacji - wycieli jej guzek i okazalo sie,ze to tylko jakas zmiana i oni wola chuchac na zimne :ico_brawa_01: Mam zdrowa i puki co,komorek rakowych brak :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Dziekuje za zyczenia zdrowia i modlitwe :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Od mamy pojechalam pks-em do Koszalina - czekal tam juz mezus z tesciami :-D Spedzilismy tam kilka milych dni - ogarniajac troszke nasz przyszly domek z rzeczy po dziadkach :ico_olaboga:
:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: dla swietujacych :ico_wstydzioch:
Marzenko ja tez poprosze zdjecie dla Jedruli z narzeczona Laura :-D ( od jogobelli )
Kolka gratuluje obrony :ico_brawa_01:
syladziekuje kochana za pamiec :ico_wstydzioch:
Ciesze sie,ze znowu tu jestem,bo widze,ze nie tylko nasz synek sie zmienil :ico_noniewiem: Skonczylo sie spanie zaraz po kapaniu :ico_placzek: Akcja usypanie trwa od pol godziny do 2 :ico_szoking:
Raczki tez ma wiecznie brudne od jakis klaczkow :ico_olaboga:
Slini sie i wpycha sobie piastki do buzi i namietnie ssie kciuk :ico_olaboga:
Glowki nie chce mu sie trzymac wysoko jak lezy na brzuszku ale na raczkach trzyma w pionie elegancko i jeszcze kreci nia na boki :ico_haha_01:
mordeczka moja chrzesniaczka tez do pol roku prawie trzymala glowe na jedna strone ale jakos sama potem z tego wyrosla.
No i super wiadomosc,bynajmniej dla mnie - Andrzejek przybral 230 gram w tydzien :ico_brawa_01: i wazy juz 6080 :-D
Dokarmiam go miedzy cycusiem sztucznym mlekiem ( 90 ml a od 3 dni po 120)z Nutramigenem ( to taki zageszczacz do mleka,ktory utrudnia mu ulewanie ) Chyba jednak pediatra i tesciowa miala racje,ze moje mleczko malo kaloryczne,bo mimo,ze jeszcze czasem ulewa ( po cycusiu zawsze a po sztucznym rzadziej ) to jednak bardzo przybral :ico_noniewiem:
Ale nie zalamuje sie.Z cycusia nie zrezygnuje ale bede go dokarmiac sztucznym mleczkiem,bo widze,ze mu sluzy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Tylko odkad go dokarmiam to znowu budzi sie w nocy srednio co 3 godziny na cycusia :ico_noniewiem: .W nocy nie daje sztucznego bo mi sie nie chce robic :ico_wstydzioch:
Dalam mu dzisiaj troszke jabluszka Gerbera - wcinal zadowolony i robil duze oczy - co to ????
No i na noc zrobilam mu 150 ml mleczka z kaszka ( wszystko wypil i zasnal sczesliwy :ico_haha_02: )
No i wiecej nie pamietam.Wkleje wam jutro troszke zdjec,mojego pulpecika :-D