13 lip 2007, 22:23
Gosia no witaj skarbie!!! jakoś mi Ciebie brakowało!!! No a z petami :ico_nienie: pilnuj się!!! no bo wiesz, zawsze przeczytaj, co Massumi Ci napisała, będziesz sucha, pomarszczona i śmierdząca :-D :-D :-D a i jeszcze szara :-D No i powodzenia w kombinacjach sennych z kojcem!
Jagódka wiesz co...no generalnie myślę, że jest ok. I wkurza mnie to ważenie...Jak bieg po złoto, który więcej...bez sensu! no ja rozumiem, że ta waga to wyznacznik zdrowia u malucha, ale bez przesady! jeśli dziecko w ogóle przybiera, to po co tyle szumu? nas też tak straszyli, że za mało, że może jedno karmienie sztuczne itp...A ja to w nonono mam! widocznie tak Hania chce...Bo teraz przez tydzień przybrała prawie 300g i już! :ico_brawa_01: Więc chyba daj luz...O ile przybiera w ogóle to jest ok...A Ty ją sztucznym dokarmiasz? bo nie pamiętam :ico_wstydzioch:
Massumi no generalnie to się może da załatwić z tym Twoim zięciem...hehehe...ale na razie już mnie szewowa nagabuje, czy wrócę...Bo umowa mi sie skończyła generalnie, ale tęsknią za mną.och, chociaż raz czuję się doceniona i niezastąpiona!!! :-D Aż miło...A J mnie ciągle męczy szukaniem pracy, dziś nawet musiałam zadzwonić z ogłoszenia, bo by mi spać nie dał...Na szczęście dla mne szukali kogoś na cały etat, 10-18! no i chyba chory jest, że ja Hanię na tyle bym zostawiła... :ico_nienie: Co innego pół etatu, albo 3/4...tak to owszem, chętnie. No i oczywiście względy finansowe przemawiają do mnie bardziej...
A my harmonogramu nie mamy! :ico_nienie: Hania rządzi! :-D Chce to trzeba cyc wywalić i nie ma bata! a dziś kurka coś mam ciągle miękkie cycki, az mnie to niepokoi... :ico_olaboga: Nie najada się? :ico_olaboga: za mało pokarmu? :ico_szoking: ratunku!!! No może jutro będzie lepiej...Młoda wykąpana niedawno...i chyba śpi, więc dokończymy choinolka...Massumi zapraszam, bo brakuje nam 4osoby!
A dziś musiałam kupić pieluszki...pupsy! 4.99zł za 14sztuk! :ico_szoking: no bo tescowych nie było 3! a jutro jedziemy do auchana i nie chciałam dziś kupować dużej paki, bo jutro taniej dostanę...teraz cała w strachu, czy te nie przeciekną???nie odparzą dupki?hm...kupa nie wyciekła, siku też, więc może do rana wytrzymamy...A swoją drogą tych z tesco się nie opłaca...tańsze u nas tylko 4zł niż pampers, a jakoś gorzej wyglądają...grubsze i w ogóle...mi nie pasują...A po 24zł są i owszem, ale wykończone na zewnątrz ceratą! to ja dziękuję bardzo!!! :ico_puknij: Jutro kupię też majciochy ceratowe, i w dzień przechodzę na tetrę! ciekawe jak długo wytrzymam :-D
Ja mam jakiś stres, napięcie i ciśnienie, że ciężko z kasą, że muszę do pracy i w ogóle...J też ciagle podminowany...i przez to chyba tak nieciekawie z nami...warczymy na siebie jak psy...bez sensu...głupi szmal, człowiek tylko ciągle liczy i liczy...i ciągle debet...Już myślimy o wyjeździe, ale gdzie?z takim małym dzieckiem? i od razu mam żal do siebie, ze nie wyjechaliśmy, zanim zrobiliśmy dziecko...Ale teraz już nie ma co gdybać, trzeba żyć...
Ok, uciekam...jutro wejdę dopiero po południiu, więc spokojnej nocki i miłego dzionka!pa,pa!