oj nie było mnie tu cały dzien hehe .......
zborra moj B jest w zakładzie karnym od 5 kwietnia........
a za co ...... jadac po nas 23 grudnia 2006 roku spowodował wypadek samochodowy ze skutkiem smiertelnym ..... zginęła 26 letnia pasazerka samochodu jadacego z naprzeciwka........ i teraz tam sobie siedzi ...... wyroku jeszcz nie ma ale dostanie ze 4 lata moze 3,5 i odsiedzi połowe ......... patologia zupełna.......
chciałobys sie napisac ze tatus na morzu ale po co mam kłamac .........
wiec nic ciekawego ...... a jechał po mnie bo wyjechałam zła i rozczarowana nim bo mnie wnerwił okropnie i zawiodł ....i jechł prosic na kolanach o wybaczenie ale mu sie nie udało........
ot to cała historia....a jeszce rok temu było wszystko jak w bajce ........ zdrowe dziecko .... miłosc....... mieszkanie ,....... samochod ....... wakacje dwa razy w roku .... a teraz łzy i czekanie na cod......
a z tych ciekawych rzeczy to dzis wyszłam sobie na rowerek i zaatakował mnie chrabaszcz i to wynik tego ataku
a tak to calusi dzien bylismy w ogrodzi i jeden maluch w koicu
a drugi w basenie i cały dzien na golasa ........ uczymy sie wołac siusiu bo kupęęę juz woła hehe........
[ Dodano: 2007-07-15, 23:33 ]
a dzien sie skonczył kłutnia ze starm przyjacielem ktory mi wyjezdza ,ze przegiełam z dziecmi ze jestem niodpowiedzialna i uwięziona heheh .......
jak to juz gdzies napisałam ..... głuchy ślepego nie zrozumie .....
[ Dodano: 2007-07-16, 07:59 ]
wczoraj ostatnia dzis pierwsza hheheh
WITAM!!!!
http://s1.bitefight.pl/c.php?uid=53994 prosze o krew
i
www.pajacyk.pl