hej mamuski hihi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
alinko wspolczuje karmienia.. :ico_olaboga: . tyle czasu przy cycku??? :ico_szoking: ja bym nie dala rady... :ico_olaboga:
leos ssie cycka maximum 40min :-D
polozna kazala conajmniej 30min.. i raczej do tylu dobija.. i rzadko dluzej poje hihi :-D takze spoko.. :ico_oczko: .. ale czasem zdarza sie tylko 15min i wtedy jak nie przystawie go znow za chwile to ciagam troche zeby nie bylo zastoju :-D
na razie radze sobie dobrze :ico_szoking:
dzis zabralismy malego do kosciola. :-D . i po pol godzinie mszy akurat przypadalo karmienie ale nasz maly rzadko kiedy placze na jedzonko.. :ico_szoking: a oczywiscie w kosciele obowiazkowo hihi i musialam siedziec w aucie i karmic.. :-D ale jadl tylko 15 min wiec luz hihi :-D w domu dojadl reszte hihi :ico_brawa_01:
wczorajsza pepkowka udala sie na maxa... po popijawce i grilowaniu.. w nocy odpadl pepek... :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ale szybko hihi super
dzis zawitali kolejni goscie... :ico_brawa_01: leos dostal mate edukacyjna.. :ico_brawa_01: super bo wlasnie mielismy zakupic. a tu niespodzianka hihi :ico_oczko:
jutro czeka nas druga wizyta poloznej... hihi :ico_brawa_01:
bedzie wazenie i pobieranie krwi :ico_brawa_01:
madziu i
julie gratulacje dla niemowlaczkow hihi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
julie ja mam to samo.. :ico_brawa_01: uwielbiam gosci i imprezki.. :ico_brawa_01: hihi nie czuje zmeczenia.. :ico_szoking: pomimo 4 godzin snu.. :ico_szoking: dzis bylo 6 -szalenstwo hihi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ale to na wlasne zyczenie bo siedze do pozna... hihi :ico_brawa_01: czekam na karmienie o 24.. :ico_brawa_01: a potem prysznic i znowu pewnie posiedze na necie i okaze sie ze nie ma sensu spac :ico_oczko: skoro za chwile kolejne cmokanie hihi hihi wariatka ze mnie wiem.. :ico_oczko: ale nie chce mi sie spac... hihi :ico_puknij:
adas jutro idzie do pracy,smutno nam bedzie bez niego... :ico_placzek: