17 lip 2007, 17:15
oj to widze,ze upal nie tylko na mojego synka zle wplywa :ico_olaboga:
Maly spal dzis tylko do 7 a potem zabawa.Cale sczescie bawi sie sam - gada do swoich raczek i smieje sie w glos :-D
Potem zasnal o 11 i spal do 1 a potem caly czas marudzil.A to troche polezal,a to troche na raczki i ciagle chce cycusia.Butli nie.Widac w cycusiu mleczko gasi pragnienie dobrze :-D
No i tu dobra wiadomosc - maly przybral ponad 400 gram w 6 dni i wazy juz 6450 :-D
Hurra :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
No i dostalismy jakies kropelki do nosa,witamine c i masc majerankowa bo maly zarazil sie ode mnie.Mam chore zatoki a maz przeziebiony :ico_noniewiem: Przez to,ze pogoda taka glupawa byla - wiatr,deszcz,zimno i nagle upal :ico_olaboga:
Moj maly jescze nie przekreca sie na brzuszek ani odwrotnie.Jedynie jak lezy na pleckach to przekipnie sie na bok i odwrotnie. Za to jak go pani doktor zlapala za raczki i pociagnela do przodu - to ladnie usiadl i trzymal twardo glowke :-D Jutro skoczy juz 3 m-ce :ico_szoking: Jak ten czas leci :ico_olaboga:
caro - jak malutki???Moj synek tez jest blady,no ale jaki ma byc jak ja go na slonce nie wystawiam????Po urodzeniu byl ciagle sino-czerwony przez to,ze byl podduszony pepowina :ico_noniewiem:
Jak wyniki???