19 lip 2007, 17:24
nie wiem ja jestem osobą że mi rybka co pomyślą ludzie, szczerze mam tego dosyć. JA mówie zabawki jak mnie się pytali, powiedziałam szczerze mam wszystko oprócz zabawek dla dzidiz, np podałąm gryzaczki grzechotki, i takie tam, a to niekosztuje fortune wcale a wcale, nawet misio. A jeszcze prosiłam o cd z muzyką dla maluszka do spania ale nie dostałam. Ale wiem że moja mama przywozi z polski, a muzyke poważną jakąś znajde w moich cd. To jest rewelka jak dzidzia idzie lulu to zawsze włanczasz cd z cichutką poważną muzyką i dzidzie śpią rewelacyjnie, znajoma które skończyła w kanadzie wczesną edukacje dzieci od 0-5 lat to stosuje i wiecie co ona trzyma odtwarzacz pod łóżeczkiem. Dzieci słyszą muzykę ale nie wie skąd przychodzi. Starszy jej syn 6 latek słucha muzyki i opowiadań do snu i nie ma, że się boje spać sam, albo że coś tam. Bo dzieci słuchają to co lubią i nie mają czym się martwić. JA pamiętam po sobie słuchałam płyt na adaptorze Abecadło z pieca spadło, Calineczke uwielbiałam to. :-D
Ostatnio zmieniony 19 lip 2007, 17:29 przez
Kasia3, łącznie zmieniany 1 raz.