19 lip 2007, 14:50
No Gosiu, to może każdej z nas opracuj dietę??? ja lubię wszystko!!! :-D również niezdrowe... :-D tylko jeszcze przyślij kogoś, kto mi będzie gotował :-D
Doris to powodzenia z dietką! A zabawki super! ja niestety moje pieniądze wydaję w tak kosmicznym tempie na życie (bo u J ciągle debet, więc te moje 400zł w 2dni się kończą), że na zabawki nie starcza. Dobrze, że Hania woli rozmawiać niż się bawić... :-D
Ewcik to 22.09 masz ślub???fajnie, och...jakbym sobie była panią młodą...ale już za stara jestem :-D No to może chociaż pójść na wesele? ale nie ma gdzie :ico_placzek:
Patrycja.le Ty się przyznaj, skąd masz to dziecko? bo raczej nie wyglądasz żebyś niedawno była jeszcze :ico_ciezarowka: Jak to zrobiłaś???? Śliczny maluszek i fajowo wyglądacie! ja chcę nad morze!!!
Glizdunia no to siostra Ci się przyda, fajnie! A Maya łobuziaczka nieźle Cię urządziła! tak to jest z dziećmi...ciekawe jak mnie Hania załatwi z dzisiejszym wyjazdem na urodzinki...mam nadzieję, że będzie grzeczna i będzie dalej jeść z cyca, bo jak nie to :ico_olaboga: Może najlepiej wezmę mleko w butli na zapas...bo jak zrobi scenę, to się zepnę i będzie klops!
A póki co, Hania śpi...kuzynka odjechała...jakoś mi pusto bez niej! a wczoraj jeszcze dołączyła druga kuzynka, lat 10...ale była jazda! normalnie tak wariowały i w ogóle...o 23 pozwoliłam, a raczej kazałam im toczyć wojnę na poduszki, żeby miały co wspominać, ale moja matka przyleciała i je uspokajała, bo myślała, że ja się wkurzę na nie... :-D nie wiedziała,, że to był mój pomysł :-D No i zgodziłam sie, żeby jeszcze w wakacje przyjechały we dwie poszaleć...chyba mi się zaczyna podobać z dziećmi, heheh
Pranie wisi, kurze wytarte..i więcej nic nie robię, pier...
no, to narty laseczki!