dawaj przepis!fasolkę w zaprawie
ja bym chciała być tak opalona :ico_noniewiem: ale nie mam kiedy wyleźć na pełne słońce :ico_noniewiem:
no to masz kochana ten sam problem co i ja, ale ja w tym roku od maja jestem na ogródku więc trochę już mnie nieźle chwyciło, poza tym sukienka jak wiecie jest złota i taka tez jest moja opalenizna - nigdy nie jest brązowa :ico_wstydzioch: ale za to zimą mam takie blade ręce że wnętrze dłonbi jest ciemniejsze niż grzbiet :ico_szoking:ale Ci zazdroszcze tej opalenizny, ja niestety mam jasną karnacje i zanim sie opale to mijają wieki a i tak ta opalenizna nie jest taka, jaką bym sobie życzyla
tak jakbym słyszała mojego Roberta - tylko u niego jest wersja: a kto to będzie jadł :ico_oczko:Moj Piotrek zawsze jak mowie,ze zrobie ogorki czy cos takiego mowi, zebym dala sobie spokój bo sie nie opłaca
zaczyna mnie to zastanawiać...wkoło same przetworowe mamuśki :ico_haha_01: może ja też z jedne słoik zrobie, ale poczekam na przepis na fasolke! :ico_oczko:zaszlam do kolezanki a u niej juz cala piwnica w przetworach
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość