hejka!
Aciu super foteczka warto było caly dzien sie meczyc :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Kamilko udana sesja :ico_oczko: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
moja panna tez spi na prawym boku.normalnie boje sie ze bedzie miała zdeformowana główke :ico_olaboga: na siłe ja przekładamy na lewy bok albo na prosto.
Słuchajciue.. dzis w nocy obudziłmnie płacz Waneski, wiec wstaje pocienku.. Chce ja wziac na rece, i szok... nie ma głowy mojego dziecka :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: tylko nózki :ico_smiechbig: sie przemiesciła wiercipieta :-D :-D :-D głowe miała u nóg hehe zwrot o 180 stopni :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: a mama ze snu nie wie co sie dzieje
dzieki, ze pomogłyscie mi ze zdjeciem :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: zmówienie złozone czekam na odbiór. ufffffff jakie szczescie ze mozna zamawiac przez internet :ico_sorki: :ico_sorki:
Ahaaaa glizdka mi wczoraj jedna wylazla :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: jakos szybko nie? pani doktor która mnie szyła powiedziała ze zszyje mnie jakimis superasnymi nicmi za to ze byłam taaaaaaakaka dzielna. Widac dotrzymała słowa hehe
[ Dodano: 2007-07-21, 11:47 ]
Co zaś do brzuszka... mam oooooooooooooooooooooogromne pretensje.. nie chce mi zejść flak wisi, a rzuciłam tykko 10 kg.. gdzie jeszcze 10? Nie wchodze w zadne ubranie, a jak włoze coś elastycznego to widać te przeklęte flaczysko :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: nie wiem co ja mam robić :ico_placzek: :ico_placzek: ćwiczyć jeszcze nie mozna, moze jakiś krem ujędrniający? No bo na rozstępy juz chyba nie ma po co... mam jedną jedyna sukienkę w której mogę wyjść na ludzi... reszta się nie nadaje, spodni zadnych nie mogę włozyć... ech... ja czasem myślę, ze juz tak mi zostanie... ze te wszystkie ubrania co mam będę musiała oddać na pomoc charytatywną i kupić sobie o 2 rozm. większe, i wtedy będę nieatrakcyjna gruba brzydkka i Karol mnie zostawi :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: A ja nigdy nie miałam problemu z tyciem.. nigdy mi nic nie zostawało i mogła zryć ile wlezie.. a teraz dieta jakiej nigdy bym normalnie się nie podjęła gdyby nie dobro dziecka i nic :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
Tak przeglądałam zdjęcia z ubiegłorocznych wakacji.. znalazłam jedno... Matko tej spódnicy juz nigdy chyba nie włozę i nie będę miała tej figury :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
Sorka ze znowu Wam ględzę, mam zmienne humorki :ico_placzek: nawet w ciązy tak ie miałam