Karla może on ze zmęczenia tak płakał. Mój Tomek tak tez robi. Ale wtedy ja szybciutko wyłączam wszystko: tv, kompa, zamykam okno bo mam ulice ruchliwą i zasłaniam rolety. Robię totalną ciszę, żeby nie mu nic nie przeszkadzało. Wtedy jeszcze troche pomarudzi, ale się uspokja. Dostaje smoka w dzioba i po jakimś czasie zasypia. Chodzi o absolutną ciszę i spokój, zeby on też mógł sie wyciszyć. Spróbuj i napisz czy coś to dało. aha ważne, żeby w łóżeczku leżał, bo na rękach będzie się wił.
Alinko nie martw sie figurą, jesteś tydzień po ciąży. Czego Ty kochana oczekujesz? Ja po miesiącu weszłam w spodnie stare, wcześniej chodziłam w dresach. Wyluzuj będzie dobrze. A flaczek jeszcze teraz mam. Ale powiem wam na pocieszenie, ze mam koleżankę chudą jak szczypior, normalnie szkieletor. I pytałm się jej ile czasu ten flak jej schodził. POwiedziała, że trzy miesiące. Dlatego się nie martwię, ba jak jej sie tyle trzymał to mi tez wcześniej nie zejdzie.
A ja dzis spędziłam miło dzień.
Spotkałyśmy się z dziewczynami z TT ze Szczecina. Byłyśmy tyko we cztery, ale było bardzo miło. Dzieciaczki każde w innym wieku, Tomek najmłodszy. POgadałyśmy, pośmiałyśmy się i poradziłąm się starszych stażem mamuś.
Tomuś z tej okazji pierwszy raz dostał herbatkę z butelki. Przyssał się super. Tylko koperkowa chyba sredno mu smakowała, bo po kilku łykach robił miny hihi. Ale pił dalej. Także test butelkowy zaliczony. Następna flaszka będzie z mleczkiem cyckowym i tatus będzie karmił. To takie przygotowania przed rozluźnieniem mamino-synkowych więzów :-D :-D :-D
[ Dodano: 2007-07-21, 21:22 ]
O Lucy przypomniałaś mi o tej czekoladzie i cukierkach. Jak to przeczytałam to od razu swojemu Jarkowi wykład zrobiłam, żeby mu podobne rzezczy do głowy nie przyszły. Ale on zbulwersowany powiedział, że w życiu by tak nawet nie pomyślał (akurat :ico_haha_01: )
[ Dodano: 2007-07-21, 21:58 ]
To ze spotkania z dziewczynami z TT:
Tutaj Tomuś pierwszy raz z butlą:
Aaaa rozłożyłam dziś matę edukacyjną. Faktycznie było zainteresowanie:
I jeszcze jeden dziś uśmiech złapałam hihi. Taki lubię najbardziej: