23 lip 2007, 22:30
No i jestem tez na chwilke z wami :ico_oczko:
Moja kochana Nicolcia coraz bardziej mnie zadziwia.. Nie dosc ze dzisiaj w ciagu calego dnia byla grzeczna,chociaz troche tez byla mlym lobuzkiem,to ze spankiem w ciagu dnia nie miala problemow.. i usypiala pieknie..A teraz jest noc i wiecie co.. Dalam malutkiej Mleczko takie specjalne dla malych dzieci z Milupy i je wypila prawie cale a na dodatek po mleczku zaraz usnela tez bez zadnych oporow i problemow .. tak chocby Antos od Maggie po prostu Padla.. :ico_brawa_01: :ico_oczko: :ico_szoking: :ico_szoking: Ciesze sie z drugiej strony sie dziwie.. Taka pozytywna zmiana.. zobaczymy czy to tylko chwilowe jest.. a moze malej tak zostanie na dluzej :ico_oczko: A to mleczko co dzisiaj malej dalam to bede jej to kupowac.. i zobaczymy moze sie malej organiz dostosuje do takiego mleczka.. bo jak do tej pory mleko przelatywalo przez Nicole.. zobacze jak tym razem bedzie :ico_oczko: Na tym mleku pisze ze to jest mleczko dla dzieci od 1 roczku fajnie :ico_brawa_01: Cos nowego :ico_oczko:
Iza fajowo ze sie wszystko udalo,i ze sie wybawilas ciesze sie.. a tesknota oj tak ona nam towarzyszy caly czas :ico_oczko: Ja to jestem troche inny typ mamusi.. i bym jakos nie umiala sie bawic,szalec a dzidzie z kims innym zostawic .. ale to nic zlego ciesze sie ze tak fajnie sie udalo wszystko naprawde wielkie :ico_brawa_01: Mowie tylko tak bardziej o sobie,jaka ja jestem.. :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
Aginka wyslalam ci przepisik dokladny na twoja pw mam nadzieje ze dostalas.. Jak nie to jeszcze raz ci moge przeslac ale wydaje mi sie ze powinnas juz miec :ico_brawa_01:
U nas tez bedzie padac w nocy,juz wiatr silny wieje i jakos sie ciemno szybko zrobilo.. tak moze byc w dzien ladnie i w miare slonecznie a w nocy deszcz i burza :ico_brawa_01:
OK Baboski bede powoli sie zbierac do lozeczka MIejcie Dobra Noc Paa
Diem tez zycze wszystkiego najlepszego dla syneczk twojej siostry bede trzymac kciuki zeby malutki wyzdrowial.. napewno bedzie dobrze.. i super ze jedziecie do Polski ja tez sie juz ciesze na nasz urlop za niedlugo.. pod koniec tygodnia.. Super :ico_brawa_01: :ico_oczko: