24 lip 2007, 10:52
Hejkum kejkum!!!
Kulka mnie znów nie chcą gryźć :ico_placzek:
No i :ico_brawa_01: za nockę!!!
Cóż to była za noc, że wszyscy spali? :ico_szoking:
Gosiu :ico_brawa_01: wreszcie wiesz, jak to jest spać do rana! :-D przyjemnie, prawda??? :ico_brawa_01: dla kochanego Bercika :-D
Trzymam kciuki za weekendowe wyjście! no, poszalejcie sobie! tylko przed weekendem nie oglądaj zdjęć Massumi i Kulki, bo będę i ja się musiała starać o zięcia dla Twojej przyszłej córci :-D
Glizduniu to Twoja Majka też spała grzecznie...he, wreszcie nastał dla nas czas przespanych nocy???? :ico_szoking: A co do paluszka...ponoć lepiej jak dziecko ssie palec niż smoczek...ale...moim zdaniem, łatwiej dziecko od smoczka odzwyczaić niż od palca...No bo smoka wyrzucisz a palec co? :ico_szoking: obetniesz??? :-D Hania ssie smoka jak usypia albo jak głodna bardzo a muszę jeszcze coś przygotować, albo jak już się naje i chce pocyckać dla relaksu. A potem sama wypluje i spokój.
U nas dziś kolejna nocka przespana do 6! :509:
Potem wszyscy spaliśmy do 9! J zaspał o godzinę do pracy...na szczęście ma nienormowane godziny :-D A ja! :ico_szoking: zapomniałam, że o 6ją nakarmiłam! :ico_wstydzioch: miałam w głowie tylko taki obraz, że ją wyjęłam z łóżeczka, położyłam przy J i...reszta mi wyparowała z głowy! więc jak o 9mnie obudził jej płacz, to skoczyłam jak oparzona! :ico_puknij: J miał niezły ubaw!
No i pada, pada...znów się nie uda wyjść...Co tu robić? bo na sprzątanie to ja nawet minimalnych chęci nie mam...ale :ico_prasowanko: trzeba zrobić, bo znów stosik się nazbierał...a...to się da...Ale nic więcej nie robię, a co tam!
lecę...wpadnę później, jak już wszystkie się pochwalą spaniem do rana :-D
A! Ewcik a Ty Alusi to dajesz odżywki dla sportowców? :-D Co ona tak rośnie i rośnie??? :-D chce przegonić Hubcia wagowo czy jak? :-D