24 lip 2007, 13:37
SANDRUSIA)), no to spory ten twoj Kubus,wiekszy chyba od kataledajki Bartusia hihi
To tylko moj taki szczuplaczek chyba ostatni lekko ponad 6kg wazyl.Tylko dlugi sie robi.
Patryk jest wciaz prawie na samej piersi,dopiero zaczelam dawac jabłuszko. Je co 2,5 godz czasem jak jes na spacerku to co 3h. Spi 11-13, 15-17 ok18-19 tez czasem spi. Wszystkie drzemki ok1h czasem 1,5h. Spac idzie 20:30, ostatnio je czesto w nocy, bo o 24, 2 rano i 5-6 rano. Ale to chyba przez te upały tak ostatnio bylo.
karolasdzieki za odp, a jeszcze powiedz mi jak dlugo tzn po jakim czasie moze pojawic sie alergia na takie jedzonko, bo nie wiem w jakich odstepach dawac kolejne i czy powinnam robic jakies przerwy czy moge dawac jabluszko i po kilku dniach dajac dalej jablko podac cos nowego,moze to isc roznoczesnie czy musze przerwac dawanie jablka?
A my mamy jak zwykle szczescie do pogody,jak mam wyjsc na spacerek to lało i pochmurno bylo a tera jak maly zasnal juz w domku to slonko swieci.
Dorota.M., zazdroszcze wam ze sie spotkacie, moze mi z asiam uda sie tez umowic :)
To jabłko gerbera chyba mojemu Patrusiowi nie pasuje,je ale sam buzi nie otwiera,czy wasze maluchy tez tak jadly w pierwszych dniach,czy same buzie otwierały?