Awatar użytkownika
M0rD3CzKa
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 lip 2007, 13:27

Kolka, masz racje .. jutro sprzatne :-D

[ Dodano: 2007-07-24, 13:28 ]
ale mam takiego lenia ze nawet pisac nie mam sily :-D a kacper juz sie obudzil :ico_zly: no to naspal :ico_zly:

caro
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 lip 2007, 13:35

kurcze całkiem zapomniałam :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

mój synuś kończy dziś 4 miesiące

wiec zapraszam na :ico_tort: i :564: ( tylko głowa bedzie bolec jak my takie słabe teraz łby mamy )

Mordko nie przejmuj sie sprzataniem, tez cie wzieło. Ja juz od tygodnia sie przymierzam do zdjecia firanek ale jakos jeszcze mi nie wyszło, moze jutro, albo pojutrze :-D :-D

Awatar użytkownika
Kolka
Beze mnie to forum nie istnieje!

24 lip 2007, 13:37

jeśli chodzi o częstotliwość sprzątania to ja ZAWSZE mam rację :-D

Ale fakt faktem to i ja trochę muszę ogarnąć, bo jak będę szła z Julką to się przewrócę o coś :ico_noniewiem:
No, faktycznie Kacpi sie naspał.. on widać też uważa, że sprzątanie to głupota :-D :-D

[ Dodano: 2007-07-24 ]
:ico_tort: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA OSKARKA!!

Caro- a co Ci te biedne firanki zrobiły, ze chcesz je ściągać? :ico_haha_01: Kto widział firanki ściągać we wtorek :-D
I w ogóle czemu służą takie emoty? :ico_prasowanko: :ico_duzepranko: :ico_pranko: :ico_odkurzanie:

No... zmykam i ja...

Do zobaczenia potem! Papa

asiula.k11
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

24 lip 2007, 15:24

Witam wszystkie kwietnióweczki :-D , kurde nie bylo mnie 5 dni , a naprawde sie stęskniłam.
Poczytałam wszystkie posty teraz już z 2 wątków i nic nie pamiętam :ico_placzek: :ico_szoking: chyba mi sie móżg lasuje. Tylko tyle że Kasik biedulka ma problemy z pogodą, oby przeszło, a zdjęcia z powodzi po prostu koszmar :ico_olaboga:

Mordeszka jak sie nudzisz :-D to ja moge podesłać Ci kilka zdjątek :ico_wstydzioch: , a tak swoją drogą podziwiam Cię skąd Ty masz tyle czasu i energii przy 4 dzieci :ico_szoking: normalnie :ico_sorki: :ico_sorki:

[ Dodano: 2007-07-24, 15:26 ]
acha caro wszystkiego naj naj naj dla syneczka z okazji 4 miesiąca :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: niech rośnie zdrowo i szczęśliwie :-D kurde jak ten czas leci :ico_noniewiem:

kamelek1
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

24 lip 2007, 15:28

a ja dzis sie wziełam za sprzatanie ale to tylko za sprawa mojej tesciowej bo bede miła dzis najazd :ico_olaboga: i dobrze ze chociaz powiedzieli ze przyjada bo kurde by od progu lezeli taki syf wszędzie ale wyznawałam do tej pory zasade kwietniówek co masz zrobic dzis zrob pojutrze :-D :ico_brawa_01: bardzo mi sie podoba
dziewczyny czy wy tez macie takiego lenia jak ja no cos niesamowitego nic mi sie niechce

Awatar użytkownika
Kolka

24 lip 2007, 16:40

Ja rano miałam więcej chęci do robienia czegokolwiek, ale Julka mi czadu dawała. Teraz ona śpi- od tamtej pory, a ja się lenię... :ico_wstydzioch:

Asiula- jakoś dawno nie widziałam Twojej Natalci- ale ona śliczna! Cud miód i malina :ico_brawa_01: A jaką fajną kreację ma :ico_brawa_01:

asiula.k11
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

24 lip 2007, 16:50

Kolka, dziekujemy :ico_wstydzioch: nie bylo nas bo byłyśmy na wsi :-)
Ta kreacja to ze stadionu w Warszawie za niecale 20 zł :ico_oczko: ale super przewiewna na takie upały :-D

A co do lenia ja też mam i nic mi sie nie chce.Niunia śpi a ja mam sterte prasowania, ale co tam do pojutrze poleży :-D chociaż babeczki popieklam.Jakoś naleciała mnie ochota :ico_puknij:

[ Dodano: 2007-07-24, 16:52 ]
może ktoś chetny na babeczkę? a do tego piwello :ico_zdrowko:

Awatar użytkownika
Kolka

24 lip 2007, 17:21

JA JA!! A jakie piwko? :-D

Chyba i ja wyskoczę na stadion. A co! zrobię sobie malutką wycieczkę. Ale to po wypłacie :ico_oczko: Chrzestny Julki był tam w niedzielę i kupił jej fajny komplecik. Ach ten stadion.. prawdziwe eldorado :-D

Awatar użytkownika
Kolka

24 lip 2007, 17:33

Witaj Katrin!

Widzisz? czegoś jednak jeszcze w tej Polsce da się nauczyć :-D Daj znać jak czegoś jeszcze się dowiesz :ico_haha_02:
Buźka

caro
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 lip 2007, 18:23

Asiula witaj!!!!!!!!!! Piękna ta twoja niunia!!!!!!!!!!!!

Kamelek coś jest z nami kwietniówkami że na nic nie mamy ochoty, ja to parę dni juz mam takiego lenia, dobrze że chociaz na spacery chodzę bo całkiem bym skisła w tym domu, a w domu mały syf :ico_wstydzioch: , ale co tam pomyślę o tym jutro!!!!!!!!!!

Katrin faktycznie u nas troche cieplo, nas na szczęście omijają potówki Tfu Tfu. Zyczę Wam miłego wypoczynku!!!!!!!! A za życzonka dziękujemy!!!!!!!! :-D

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”