hihihihihih :-D :-D :-D Przed Kasia przy 175 wazyłam 56 kilo ,no to niezła ze mnie laska była :-D :-D Po Kasi tak 60 kilo i wtedy jak na mój wzrost to było super ,teraz niestety 68-70 kilo :ico_zly: :ico_zly: I juz nie o to chodzi ,bo to normalne ,że nie bedę wygladac tak jak miałam 20 latDora1, - ale przed ciążą ? czy teraz? :-D dla spokoju ducha milczenie jest złotem :-D
(ale marzyć zawsze można :ico_oczko: ).Tylko u mnie podobnie jak u Reeni wszystko poszło w uda i w pupe ,a to jest najgorsze ,co może być :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: Bo brzuszka to nie mam ,ale nic nie mogę wcisnąć ,a jak wcisnę to wyglada to okropnie na moich napietych udach i pupie-ohyda :ico_olaboga: :ico_olaboga: A dla mnie to jest wazne ,bo mój Andrzej jest bardzo drobnej budowy ,nie jest facetem typu MACHO :ico_placzek: i jakbym tak nie uważała to wygladałabym jak mama przy synku :ico_olaboga: :ico_olaboga: A wiecie co mnie najbardziej wkurza ,jak mój maz robi sobie WSPANIAŁE ,TŁUSTE KOLACYJKI I NIC PO NIM NIE WIDAAAĆĆĆĆĆ!!!!!!!!!!!!!!! :506: :506: A ja mam normalnie przy nim ślinotok :ico_placzek: :ico_placzek:
Urmajo witam w naszym gronie .Śliczna jesteś :-) U twoich dzieci to i tak mała różnica ,bo pomiedzy moimi prawie 7 lat :ico_szoking: :ico_szoking: A tłuka sie obydwoje ,żadne żadnemu nie przepuści :ico_olaboga: