24 lip 2007, 20:57
Witajcie
Ja też się mogę przyłączyć do Was bo moja Olka przechodzi samą siebie. Marudzi ile wlezie, nawet jak ją dziś kapałam to był wielki ryk, a zawsze kąpanko przynosiło jej wiele radości. Poza tym wysiadam już i fizycznie i psychicznie :ico_placzek: . Jestem sama z małą od środy i mam już wszystkiego dosyć. Nie mam czasu nawet się wys...... Jeszcze moja siostra się rozchorowała i już całkiem nie ma mi kto pomóc :ico_placzek: . Moja mama niestety pracuje i wpada do nas na chwilkę bo nie ma czasu,a nie może wsiąść sobie urlopu, mój ojciec też w delegacji. Ola tylko na spacerku jest w miarę grzeczna. Nie wiem co jej się dzieje. W nocy budzi się co 2 godziny. Butli nie chce za nic w świecie, po prostu koszmar :ico_olaboga: . Zawsze po kąpaniu usypiała bez problemu w łóżeczku, od kilku dni się to zmieniło i muszę nosić ją z godzinę na rękach dopiero usypia. Teraz ledwo już żyje, bo moje dziecie wojowało dziś d 5.30 aż do teraz z przerwą może godzinną. Ale już ok, nie truje wam. Tylko powiedz mi Mordeczko jak Ty dajesz sobie radę :ico_szoking: .
Dziś zdzwoniłam do mojej pracy, urlop macierzyński kończy mi się 4 sierpnia :ico_szoking: , załamka totalna.
Koleczko wszystkiego najlepszego dla Juleczki z okazji chrztu św.
Caro również wszystkiego najlepszego dla narzeczonego mojej Oli :-D z okazji ukończenia 4 miesięcy .
Katrin życzę udanych wakacji w Polsce
Kasik a Wam życzę aby ta okropna ulewa się już skończyła i żebyście jak najszybciej i szczęśliwie przylecieli do Polski
Przepraszam, ale więcej nic nie pamiętam bo moja pusta łepetyna jest chyba przemęczona. I sorry, że tak się użalam, ale to wszystko mnie chyba przerasta. Oby do czwartku, wraca mój mąż więc może troszkę odetchnę :ico_wstydzioch: , bo chyba Ola ma mnie dość :ico_wstydzioch: .
[ Dodano: 2007-07-24, 21:03 ]
Lęcę spać kochane bo jestem padnięta. Miłej nocki dla dzieciaczków i mamuś