co do 79anita to jak mi cos napisze to napewno dam wam znać wczoraj odpisalam jej w imieniu nas wszystkich ze trzymamy kciuki mam nadzieje że się dzisiaj odezwie
co do listy to bardzo fajna sprawa
ja dzisiaj od ramna taka senna chodzę że na nic nie mam ochoty tylko leżeć wczorajszy dzień był dla mnie bardzo męczący i chyba jeszcze nie odzyskalam do końca sil. Przy okazji to muszę wam powiedzieć ze cala obrona byla koszmarna bo pierwsze zadane pytanie a ja cisza - nie umiem normalnie nic już nie umialam i sie zalamalam ale babka zadala drugie pytanie no i sie rozkręcilam a rektorka mówi "ja nie wiem po co wy ja w takim stanie wogóle męczycie" :-D wiec odpowiedzialam tylko na jedno pytanie i mi podziekowali a wynik specjalnie dla mnie oglosili od razu :-D gdyby nie brzuszek to ja nie wiem jak by to sie skończyło. AAA jeszcze dziewczyny z grupy się śmialy z rektorka że jak urodzę na uczelni to maluszek będzie mial darmowe czesne :ico_brawa_01:
[ Dodano: 2007-07-25, 09:17 ]
I jeszcze wklejam obiecane zdjecie jak wyglądałam :ico_oczko: czułam sie jak cyganka ale nic innego nie dalo sie wymyśleć