Kasiu jeśli chodzi o wózek to wszystko zależy od tego gdzie mieszkasz, czy będziesz musiała np.wnosic go na pietro, czy często bedziesz jeździć samochodem itd. Bardzo dużo na ten temat piszą dziewczyny w starszej ciąży w temacie "wózki" na "9 miesięcy".
Ja Ci powiem że dużo oglądałam i czytałam ale i tak musiałabym chyba sama zaprojektowac jakiś wózek żeby spełniał wszystkie moje wymagania :-D
Głównie zależało mi na wózku w którym spacerówka rozkłada się na płasko, o takim, który szybko i łatwo się składa oraz do którego można zamontować fotelik samochodowy, no i oczywiście patrzyłam na wygląd, kółka (prawdopodobnież najlepsze są z pompowanymi)itp. My mieszkamy w domku jednorodzinnym więc waga nie miała u mnie znaczenia. Ostatecznie kupiliśmy X-landera od koleżanki po bardzo okazyjnej cenie więc na wszelki wypadek wózków juz nie oglądam :ico_oczko:
Jeśli będziesz miała jeszcze jakieś pytania to wal śmiało. Po to tu jesteśmy żeby sobie pomagać :-D I na pewno nas nie zanudzasz pytaniami :ico_nienie:
Aha, a ostatecznie to i tak wszystko wyjdzie w trakcie używania wózka, więc czy tak czy inaczej nigdy nie ma pewności że akurat ten będzie niezawodny.
[ Dodano: 2007-07-26, 10:34 ]
A imiona śliczne. Widzę że dla dziewczynki tez takie raczej wschodnie :ico_oczko: