26 lip 2007, 21:34
Moumou :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Akerl u nas też nie było szczepionki, ale już dowieźli. Z tego co wiem to musi być ona podana do roku, więc macie jeszcze trochę czasu. Moja koleżanka też chciała kupić prywatnie, ale pielęgniarka jej odradziła, bo to musi być jakiś konkretny rodzaj szczepionki żeby zadziałała wraz z poprzednimi. Macie jeszcze 5 miesięcy, więc na pewno zdążycie.
Scoiattolo czy ja dobrze zrozumiałam, że twój Mikołajek jeszcze nie siedzi a ty go już do chodzika wkładasz. Jeśli mogę coś doradzić to myślę, że krzesełko na początek będzie lepsze. Ja też nie mogłam się doczekać kiedy moja Oliwka w końcu usiądzie i sama się troszkę pobawi. Tym bardziej, że ona bardzo późno zaczęła się przewracać i cały czas musiałam przy niej siedzieć i podawać zabawki. Nie odważyłabym się jej wtedy włożyć o chodzika. Ale w końcu usiadła i teraz potrafi godzinę się sama pobawić. Jak twój Mikołaj w pozycji siedzącej nie leci już do przodu to obłóż go poduszkami na podłodze, bo to najbezpieczniej - nigdzie nie spadnie a będzie zadowolony. Mam nadzieję, że cię nie uraziłam, bo nie to było moim zamiarem.