wisienka24, na pewno sie doczekać nie możesz ale te nerwy :ico_olaboga: oby wszystko poszło łatwo sprawnie i bez najmniejszego bólu :ico_oczko: wisienka, fajną masz córcie moja w maju skończyła 3 latka :-D
Dzieki, dziewczyny, jestescie kochane!!! :-D
Nerwy sa najgorsze i teraz wszystko jakos tak sie dzieje "na wariackich papierach". A ja od 3 dni mam biegunke... :ico_olaboga: Ale to chyba własnie z tych nerwów...
Zaraz ide z kumpela na paznokcie, to moze sie jakos wycisze. :ico_brawa_01:
wisienko24 ja tez trzymam kciukasy z całych sił za szybciutki, bezbolesny i szczesliwy poród. I nie moge sie doczekac jak poznam Szymonka na fotkach :ico_haha_01:
uuu dawno mnie tu nie było, a suwaczki zasuwają jak szalone :-D :-D
Ika moze jednak córcia, co? Zyczę Ci tego z całego serca :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: moze jednak Wanessa :ico_oczko:
Wisienka 24 Ty juz tez masz malutko.. 24 godziny,, superrrrrrrrrrrrrrrrrrr :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Wisienka, kaisa superaśne brzunie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Kasiu gratuluje obrony :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: na maksa się cieszę :ico_oczko: i zadnej cyganki na zdjęciu nie widziałam :ico_zly: :ico_oczko: