Cześć dziewczynki !!!! :ico_ciezarowka:
Chciałam wczoraj napisać do was i znowu miałam error, jak można tak się beszczelnie zachowywać?? :ico_haha_01:
martuunia1, prosze barzo, mam kolejne nowinki, tak akurat mi się trafiło, na necie.
Ja mam takie same obiawy jak wy wszystkie, opuchnięta, odrętwiała, spać mi się chce non stop no i jeść tego to najmniej moge zkontrolować, ale np drętwienie nóg albo opuchlizna to zimny miły prysznic z asekuracja męża, bo się lekko boje.
Dziewczyny posłuchajcie
martuunia1, w sprawie szpitala, nastawienie to podstawa nie tylko do tej kwestji ale do wszystkiego.
Też mówie wam z doświadczenia, 16-lat wylądowałam na onkologii dla dorosłych. :ico_szoking:
kasia1983, to prawda dzieci wykańczają, nawet te większe. Nie wiem jak to będzie z kolejnym dzieckiem i ciążą, jakoś to w głowie mi się nie mieści.
Yvone, Super, że wszystko ukłąda się pomyślnie.
Pruedence, mój mąż też tak reaguje, bo dokąd dzidzia się nie urodzi to mógł bympracować 24 h na dobę aby móc mieć kilka dni wolnego i się nie martwić o finanse.
A ci faceci. :ico_puknij:
agasco, jak ty dajesz rade z dzieckiem i ciążą??
A ja wczoraj wylądowałam z koleżanką na plaży, nie kąpałam się ale powiew od wody i rozmowa wiele mi dała no i nie ma jak pocieszać się na czyiś rozterkach,
jestem okropna, ale to jest prawda.
Ona chce się rozwieść z bardzo zazdrosnym, zaborczym i kontrulującym człowiekiem i dodatkow co jest fajne jak ona tak opowiada to mówi ale ja się boje że on mi nie pozwoli się rozwieść!!!!!!!!
Baaaaaaa no pewnie ze ci nie ozwoli, a co chcesz, ale do niiej nie ma co gadać bo ona sama musi to zrobić ja musze jedynie jej słuchać i wspeierać ją. A to jest takie trudne!!! :ico_szoking:
No ale wracając do tej plaż, było rewelacyjne 4 godziny SUPER !!!!!!!!!!
A tutaj jest stronka z artykułem dla was, może już czytałyście ale mi się ten akurat bradzo podoba i chciałam się z wami podzielić.
http://wiadomosci.onet.pl/1427184,242,kioskart.html