ja też dziś pobiłam rekord. spałam do 9.30. ale ogónie to strasznie źle śpię w nocy, no i nasz synek do nas przychodzi spać :ico_olaboga: wtedy jest jeszcze gorzej, a ja nie mam siły, żeby go przenieść.i spałam do 10:30
:ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: wstydzę się okrutnie, bo ja od zeszłego tygodnia zaczęłam sypiać do 10:00 a zar nawet do 11:00. Ale w nozy niebardzo mogę spać, mimo zmęczenia. Zasypiam ok. 3:00, mimo iż od 24:00 jestem już w łóżku.i spałam do 10:30 :ico_szoking:
Znam to bardzo dobrze. Ale popatrz, zostało ci te 20 zł i spokojnie zrobisz za nie zakupy. Ale jak masz więcej pieniędzy i pójdziesz do sklepu to za cholerę te 20 zł nie starczy (nawet na połowę zakupów :ico_szoking: ). Przynajmniej ja tak mam. Nie wiem co robię przez cały miesiąc z pieniędzmi, skoro na koniec miesiąca mogę się prawie bez nich obejść. I wtedy się da! Muszę się wybrać na jakiś kurs oszczędzania, albo co!!!!muszę jeszcze małe zakupy zrobić, za te 20 zł co to do jutra nam zostało :ico_olaboga:
No odzyskałam nadzieję że moja intuicja matki jednak mnie nie zawiodła :ico_oczko: Gratuluje udanego urlopu :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: A ja dziś do 8 spałam :ico_szoking: i w ogóle tak źle sie dziś czuje mam zgagę i strasznie mnie żołądek boli i nic jeść nie mogę :ico_placzek: dokładnie tak samo miałam z córą stąd moja ciąża z córą zakończyła sie anemią mam nadzieję że teraz tak źle nie będzie :ico_olaboga:KA nie wiem co powiedzieć, może jednak wykorzystasz te ciuszki co kupiłaś dla córeczki zanim jeszcze podejrzałaś co będzie. Jednak kobieca intuicja nie jest taka zła. Od razu zauważyłam zmieniony kolor twojego suwaczka :-D
a ile twój synuś ma lat??no ci sie nie dziwię a spać z dzieckiem to męczarnia ,bo te kochane bobaski tak sie rozpychają ,kopia :ico_olaboga: :ico_oczko:ale ogónie to strasznie źle śpię w nocy, no i nasz synek do nas przychodzi spać :ico_olaboga: wtedy jest jeszcze gorzej, a ja nie mam siły, żeby go przenieść.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość