elllooooo
Kamilko i Asiu bardzo współczuje Wam a zwłaszcza maluchom tych paszkudztw.. uchhhhhhhh skad to sie paszkudztwa biora :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: Kamilko koniecznie opowiedz nam co tam po wizycie :ico_nienie: Boziu biedne dzieciaczki :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
Frydza fajna pyza z Twojej córci :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: mój Karolm powiedział, ze to Twoja kopia :-D :-D :-D
My dzisaj bylismy u pediatry pierwszy raz :-D :-D :-D mała przybrała 620 gramów hmm nie jest to tragedia ale mogłaby wiecej bo ledwo co sie miesci w przedziale.. No modelka nie ma co!!!!! A ile Wasze dzieciaki przybrały w tym , nazwijmy, wieku ?
Avisku moja mała podnosi główke, przewraca sie z boku na bok, nie wiem jak ona to robi, ale normalnie kłade ja na lewym, a znajde na prawym boku i to obrócona o 180 stopni czyli w poprzek łózka pisałam juz hehe atletka moja z chudymi nogami :-D :-D Aha i jeszcze moja Dziunia bardzo mocno upiera sie nozkami jak ją trzymam na odbicie sie, to juz twardo chce stac mi na kolanach... :ico_szoking: moja mama jest w szoku ze ona tak wczesnie chce "stanąć" .
Wczoraj właczylismy jej karuzelke i nasze dziecko normalnie sie nia zainteresowało :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: patrzyła na ruszajace sie zabawki i wyciagaŁA do nich raczki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: tak sie ciesze ze szok :-D :-D :-D
aha Avisku ja dostałam termin na 21 wrzesnia... ale potem dodzwoniłam sie do innej kliniki i sie umówiłam na 6 wrzesnia... masakraaaaaaaaaaa nie powinno tak byc :ico_placzek: :ico_placzek:
[ Dodano: 2007-07-30, 18:25 ]
To nasza wczorajsza zabawa :-D