Maggie no to spóźnione życzonka :ico_buziaczki_big:
My jeszcze nie wyjeżdżaliśmy, bo Hania malutka, a mąż urlop ma we wrześniu...Alek znów kasy nie ma i jak gdzies pojedziemy to raczej do rodziny...Może do brata do Wawki, ale chciałabym choć na 2dni nad morze...zobaczymy...
Leona powodzenia! oby się udało!!!
[ Dodano: 2007-07-31, 08:57 ] Ania24, justynat., Marta i Ewcik :ico_wstydzioch: serdeczne życzonka urodzinowe!!!
no to super ze tak szybko wam sie udalo :ico_brawa_01:
ja mam za soba jedno poronienie dwa lata temu
staramy sie od poltora roku chociaz moje cykle byly w wiekszosci bezowulacyjne,takze byly to starania na marne :ico_olaboga:
no ale teraz moge powiedziec ze wkoncu zaczelismy sie na powanie starac(biore leki) i jest to moj pierwszy cykl :-D :ico_brawa_01: :ico_sorki:
ja daje sobie jszcze z rok czasu jak sie nie uda to trzeba bedzie sie porzadnie wziac za badania ale mam nadzieje ze to nie bedzie potrzebne...
ale oze przynajmnie szkole zdaze zrobic :-D
Kurczę...podziwiam Was...Nie wyobrażam sobie nawet co przeszłyście...Teraz może już być tylko lepiej! no to czekamy na dobrą wiadomość Leona a potem będziemy z Tobą przez te 9miesięcy...
To nie fair, że ludzie którzy pragną i mogliby mieć dziecko nie mogą go mieć...a w patologii to się mnożą jak króliki...i tylko tych biednych dzieci szkoda...