ja też orałam w kuchni, potem Lenke wziełam do spożywczaka, potem usypianko, gotowanko, no, a od rana byłam w tej swietlicy środowiskowej, już mnie ta praca męczy, bo musze lenke do babci wozić, a tak mi sie nie chce :ico_noniewiem:Edi pole orze a ty Kasiek???
ja też mam takie plany, bo mi już ciuchy z szuflad wyłażą :ico_oczko: powinnam to komuś dać, ale mi jakoś szkoda :ico_noniewiem: na razie składuje w garażu, a niektóre ubranka mam naprawde ładne, a taka skąpa jakaś jestem :-Dja musze szafe Ksiezniczki przejrzec
może też cos zaniose, ale mi to szkoda, skąpa sie na starość robie niestety :ico_puknij:tak to do PCK pomoc spłeczna
a ja mam ich w ... powazaniu :ico_zly: Niech mezu skacze, jego znajomi :ico_oczko: Poza tym, pracuje! Mnie to wkurza jak obcy ludzie sa w domu sami... Poza tym, ja nie z tych co z talerzami lataja, oni tez nie z tych co przy stole tylko siedza :ico_oczko: Ale mialam nadzieje na weekend z mezem, a tu lipa. Poza tym, lubie miec wszystko przygotowane, a oni mi plany zmienili... No nic, jak przyjada to bede sie cieszyc, ale teraz to psy wieszam :ico_haha_01:a jak przyjeżdża ktoś do nas na dłużej to już nic sobie nie odpoczne tylko zasuwam z talerzami :ico_zly: potem zmywam, gotuje i jeszcez musze gości zabawiać :ico_oczko:
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: Ja tez??? :ico_smiechbig:kasia sknerusie to jak ciuszki zbiersza to marsz do łózka męzowi d..y dac :ico_oczko: niech pozytek bedzie z tego chomikowania :ico_oczko:
no nie wiem, na gimpie mi nie wychodzi, tu wycinam ubranko w 15 sekund... :ico_noniewiem:faktycznie wrto sciągac?
:ico_smiechbig:to marsz do łózka męzowi d..y dac
my tarfaimy na takich co tyłki sadzją i gadają, zreszta kuba tez lubi referaty wygłaszać :-Dja nie z tych co z talerzami lataja, oni tez nie z tych co przy stole tylko siedza
Wróć do „Prawo, praca i polityka”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość