co do dnia to roznie bywa,bo albo sobie spi (je tak co 2-3 h ) czasami tylko kilkanascie minut :ico_haha_01: ale zazwyczaj jest aktywny ,mowi do siebie ,usmiecha sie ...ogolnie jest bardzo grzeczny ...ze spacerkami to roznie,bo zalezy od pogody...tak samo jak u
kamilki na spacerku albo spi,albo i nie :ico_haha_01: w nocy spi ibudzi sie co 3 h ,bo glodny,ale nawet nie placze tylko ssie reke,a ostatnio jak sie obudzialam (bo budze sie kilka razy i patrze co robi :ico_haha_01: ) to ssal noge :ico_haha_01: misiowi :ico_szoking: :ico_haha_01: nad ranem marudzi,bo chce zeby go wziac :-D i ciagle chce ssac tomkowi cyca :ico_haha_01: biedny niemoze koszulki sciagnac :ico_haha_01:
madziorka oilatum mozesz dostac w uk na recepte i bedziesz miec za darmo,bo czytalam na watku,ze dziewczyny tak robia ,tylko nie wiem czy na tym forum,bo czasem pisze tez na innym jak nie mam co robic :-D ale teraz wiadomo rzadko,bo mam zajecie :ico_haha_01:
[ Dodano: 2007-08-02, 11:26 ]
jak powiesz hv to napewno ci wypisze :-D mi lekarka dala tabletki micronor...slyszala ktoras? jeszcze nie biore,bo kiedys mialam depresje i tabletki antykoncepcyjne jeszcze to pogorszyly,wiec sie troche boje :ico_noniewiem: ale nie planuje 2 dzidzi poki co :-D
[ Dodano: 2007-08-02, 11:40 ]
tutaj oliverek w foteliku
[ Dodano: 2007-08-02, 11:41 ]
tutaj podczas wietrzenia dupki :-D
[ Dodano: 2007-08-02, 11:42 ]
w koszyczku (juz lubi w nim spac :ico_brawa_01: )
[ Dodano: 2007-08-02, 11:44 ]
a tu jaka ma mine :ico_haha_01:
madziorka wszystkiego najlepszego dla Leosia z okazji 3 tygodnicy :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: wczoraj skladalam,ale posta nie ma :ico_zly: