02 sie 2007, 21:31
HEJ DZIEWCZYNY!
Wczoraj przezyla chwile grozy!!!Serce stanelo mi na chwile!Pojechalam wieczorem na aereobic Miloszek wykapany i najedzony zostal z mezem, zasypial juz w lozeczku, jak przyjechalam pytam meza czy on juz spi, maz mowi ze tak wiec poszlam do niego zobaczyc i co zobaczylam?Mialam w lozeczku przypiety medalik swiety i Miloszek musial sie tym bawic ze odpial medalik a agrafka odpieta lezala tuz przy glowce na poduszce!!!!!!!!!Myslalam ze umre jak to zobaczylam a on smacznie sobie spal, dgyby te agrafke wzial do buzki albo ukul sie w oczko boze chyba bym oszalala, na szczescie chyba go ten medalik chronil i dobre anioly bo ic sie nie stalo, ale nie moge uwierzyc jak to sie stalo ze sie nie ukul.Maz mowil ze zagladal do niego i nic nie widzial, piernik musial to zrobic szybko i potem zasnal.Tak sie zdenerwowalam!Juz medalik nie przypne do lozeczka nigdy!
Hekate Miloszek rano ok 7.30 pije mleko 160ml, potem ok.10 je kaszke na gesto z owocami lyzeczka, potem pije na spacerku herbatke lub soczek ale malo ok 20ml, ok 14 je obiadek caly sloiczek np.jarzynki z cielecinka itp., potem pije dopiero ok 17 mleko z kleikiem ale tak na polplynno, a wieczorem ok 20 pije mleko z kaszka tez na polplynno. A co do kleika to nie wiem jaka jest roznica bo kleik jest ryzowy i kaszka tez, tyle ze kaszki sa smakowe.Kleik tez musisz dopasowac do ilosci mleka ja kupuje z bobovity i rozpuszczam go w mleku np. na 160ml daje 3 lyzki.
ASIAM WRACAJ SZYBKO DO NAS I TRZYMAJ SIE!na pewno wsyztsko bedzie dobrze, zycze zdrówka!
Mamcia Kochana wszystkiego dobrego dla malej z okazji pol roczku!!!!
ML to fajnie ze w zlobku ma dobra opieke, wiem ze to dla Ciebie trudne ale na pewno z czasem przyzwyczaisz sie grunt ze ma dobra opieke!na pewno krzywda mu sie nie stanie!Bedzie dobrze!