03 sie 2007, 11:17
Cześć wszystkim,ja wczoraj rano prałam ciuszki a potem wszystko prasowałam,na szczęście zniżyłam sobie deskę do prasowania tak że mogłam siedzieć,ale i tak plecki dokuczały potem :ico_olaboga: no i myślę że chyba trzeba powoli szykować torbę do szpitala,bo to nigdy nic niewiadomo,a w szafie może sobie stać i nie będzie nikomu przeszkadzać.
Lena ja też mam lenia,może to nasz organizm przygotowuje się do ciężkiego wysiłku(porodu) więc myślę że należy sie poddać temu leniowi,tak jak pisała Kocura,i po prostu korzystać i odpoczywać.
A wiecie ostatnio śnią mi się takie dziwne rzeczy że widzę jak mały w brzuszku szaleje,ale to nie jest tak normalnie jak zawsze tylko widzę jego cała rączkę,wszystkie paluszki albo główkę całą,a dziś to mi się śniło że już urodziłam i miał czarne włoski i czarne oczka,hihi.ciekawe czy sie to sprawdzi.
[ Dodano: 2007-08-03, 11:27 ]
ESKa nawet nie wiem z jakiej firmy to łóżeczko jest,ma wyrzeźbionego takiego misia na przodzie.Nie przejmuj się tym że nie będziesz miałam pokarmu to że piersi powiększyły się tylko o jeden rozmiar to nic nie znaczy,moje też powiększyły się o jeden i też nigdy niebyły duże a pokarm już mi się pojawił,głowa do góry,będzie dobrze.Moja szwagierka w pierwszy dzień karmiła małego i nie było nic widać że mleko jej leci,jak nacisnęła na pierś to nie było mleka,nawet jak poszła ściągnąć laktatorem to nic nie było :ico_szoking: a mały jak ciągnoł to mleko miał i się najadał i nie płakał,dziwne to prawda.