u nas nocka swietna..mati budzil sie chyba co 10 min..mialam wrazenie ze w ogole nie spimy.......biedactwo plakal...żęby na pewno jeszcze idą......o 3 wzielam go do siebie..ale tez sie budzil...ale przynajmniej nie musialam wstawac do niego
kaola, to jest cudne uczucie....ale to lepiej ze Nicola nie teskni za tym..tobie smutno ale wyobraz sobie co by bylo jak ty bys chciala sama odstawic a ona ona by plakala i domagała sie cycusia
[ Dodano: 2007-03-15 ]
dzieki za :ico_kawa: z chcecia wypije ale najpierw sniadanko
mati dzis od rana jakis paralityk......wywraca sie co chwila..uderza sie....nie moze utrzymac równowagi..jakis slaby mi sie wydaje...choc krzyczec to potrafi z niezlaą mocą
Moja sobie wczoraj pierwszego guza nabiła
- wogóle miała paskudny dzień - tatki nie było i doprawdy strasznie tęskniła
i spać nie chciała nawet
- a jak się tatko zjawił
- to nie miała juz bieda siły się nawet ucieszyć i padła biedactwo :-)
mati wcale nie pija soczów ani herbatek.....no moze kilka łyczków z kubka
kaola u nas tez tak jest ze mati sie nie dopomina o jedzonko.....on chyba nie potrzebuje jesc..a zreszta jak mowie on nie ma na toczasu..zeby dac mu deserek to musze za nim latac..i tak wiekszosc deserku ląduje na podłodze....on nie usiedzi w krzeselku.......
piszecie o płynach - ja daję naczęściej wodę do picia podczas jedzenia najczęściej lub w okolicach (przed lub po) - czasem muszę przed, bo ak się nie napije to nie chce jeść :ico_noniewiem:
herbatki - sporadycznie - mam te z hippa (uspokajająca, na trawienie i na przeziębienie) i robię tylko w razie potrzeby
podobno po ciemiączku widać czy dziecko potrzebuje więcej płynów czy nie - jak się zapada - to trzeba dziecku dać pić - ja u mojej :-D łysej :-D dziewczynki bez problemu to widzę - hmm.. pewnie gorzej z zarośniętymi dzieciaczkami :ico_haha_01:
[ Dodano: 15-03-2007 ] iza, oj żeby nasze tak jadły jak Igorek :ico_haha_01:
te nasze to prawie jak bliźniaki z jedzeniem :ico_haha_01:
[ Dodano: 15-03-2007 ] wisniowamama, niezły jest Igorek w jedzeniu :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
witam :ico_haha_01:
u mnie dziś od rana coś niedobrego dzieje się z adą-marudzi płacze,krzyczy,nic jej się nie podoba :ico_olaboga:
teraz siedzi u mnie na kolanach i wali w biurko grzechotką
ooo już zaczyna płacze :ico_olaboga:
oj tak - rozpiescil ja juz sobie dokladnie
- zabawy z tata sa najlepsze
............- na barana, samoloty, bieganie na czworaka
- mamusi sily na takie zabawy brak :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig
justyna25, witaj i tu i tam :ico_haha_01:
może i u was ząbkowanie na topie w końcu ???