Alinko widzisz jak superowo! Twoj KArol jesdnak jest wporzadku!!! Czasamisa slabsze dni ale widzisz- jestescie fajna rodzinka!!!
Aniu- a wiesz jak to u nas bylo z tym babelkiem od szczepionki? W nocy bzyzal komar - ja mam bzika na tym punkcie.. szukalam go godzine, po czym zakryłam łepek koldra i poszlam spac Rano wstaje, ubieram Juniora, patrze.. Bąbel! :ico_szoking: I zaczelam gadac do komara ze jak go dorwe togo zgniopte bla bla bla..A po dwoch dniachsobie przypomnialam, ze to przeciez ta szczepionka bomi w szpitalu powiedzieli ze tak bedzie- tylko ja, ciemna istota, nie zajarzyłam :-D
A co do zabawek - mymamydie mty edukacyjne.. I Maly zaczyna chwytac o co biega i mietosi raczkami duze teletubisie po bokach ktore szeleszcza. Ma radoche choopak z tej szeleszczacej zabawy :-) Karuzelke mam ale taka prosta, ikeowska, po prostusobie wisikolorowa. Mamy na raczke lozeczka taka spiralke zajeeebista! Kupilam na allegro - W glowce jest dzwoneczek, jest piszczałka i motylek z szeleszczacym wnetrzem. Misiek sobie bije tego lwa po glowie i podoba mu sie jak dzwoni. Zaraz wkleje link tej firmy na allegro - polecam!Naprawe! Maja super zabawkidwa razytansze niz w sklepach.
http://www.allegro.pl/item219617127_baw ... wzory.html Wejdz tez na inne ich aukcje. Super!!!
Dzis znajomi przytaszcza ten bujaczek izobaczymy jak tam działa na synka wibrujący fotel! :-D
W domu wszystko mniej wiecej przyszykowane. Hihizabrałam juz zapiekanke i chinszczyzne z balkonu, bo slonce juz mocno grzeje, a nasza lodowa peka w szwach i trzeba bylo strzelic prowizorke :-)
Misiek sobie chrapie grzecznie, fatałaszki dla niego przygotowane, ja wystrojona :-)Nawet wcisnełam swoje balony w stanik sprzed ciazy. Normalnie- szalenstwo!!! :-D
UCiekam.. JEszczesobie kawe strzele i jedziemy nakofeinowani do kosciola! :-D
Buziaki!!! Pieknej milej niedzieli! :-D
Okej ,uciekam,moje pazury wyschły ostatecznie :-)
Madziorka- pisz jak tam impressska wypadła!