HEJ dZIEWCZYNY!
Dzisiaj wieczorem wrocilismy od rodzinki.Miloszek podroz zniosl dobrze.
Iza spoznione zeyczenia ale szczere dla Mirelki!wszystkiego dobrego :ico_tort: :-) Jesli moge prosic do przeslij mi tez te ksiazke choc narazie daje malemu gotowce.Podaje email
laguno@wp.pl
My wyjezdzamy nad morze w piatek po poludniu.Mam nadzieje ze bedzie pogoda!Bo z tym najgorzej.
Kelly super zdjecia!Tymek jest super chlopak!
[ Dodano: 2007-08-05, 21:38 ]
Magdzinka to juz naprawde z tego wynkika ze mala nie lubi kaszek sprobuj za jakis czas moze akurat smak jej sie zmieni, a jesli dajesz jej jakies dodatkowo obiadki warzywka ze sloiczka to mozesz zrobic kaszke albo kleik i dodac do tego, moze w tej postaci nie wyczuje.Ktoras z dziewczyn pisala ze bedzie tak robic zeby porcje byly wieksze.
Hekate to fajnie ze udalo sie z nagrodami napisz tylko co dostalas?
Ja dzisiaj kupilam fajna szczoteczke do czyszczenia butelek z Canpola na koncu ma gabke i jeszcze taka mala mini szczoteczke do smokow.Naprawde fajna.
Dziewczyny kupilam Miloszkowi deserek po 6 miesiacu jakies owoce z jogurtem nie wiem czy moge mu dac?ale chyba tak?Tak samo kupilam obiadek po 5 miesiacu i jest w nim kasza.Musze sprobowac czy mu nie zaszkodzi.Narazie odpukac nie ma takiego jedzonka ktore by mu szkodzilo.