Ze tez ja o fajnych wątkach dowiaduję się najpóźniej ze wszystkich :ico_noniewiem:
To się dołączę za pozwoleniem :-D
Frydza sukienunia superaśna :ico_brawa_01:
Kolka doczytałam się tez ze Twoja Jucia juz siedzi, więc cała sala bije brawa dla panny największe :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Moja narazie z nowych umiejętności mocno wbija się pazurami w rękę kiedy cmoka cyca i widać bardzo to lubi, aha i jeszcze bardzo lubimy bawić się z mamą, która podaje smoka, a mała Dziunia go wyrzuca zaraz kiedy mamusia juz pójdzie i zacznie się czymś zajmować :-D złośnica mała hehe :ico_haha_02:
[ Dodano: 2007-08-06, 19:34 ]
[bmozna sciagac 30 dniowa wersje programu Corel Paint Shop Pro X z ktorego ja kozystam :
ale teraz juz pewno masz wykupiony program. ile kosztuje taja przyjemnosc? J a sie przyznam, ze sciągnełam program, ale czas minął a ja nic nie wyczarowałam erchhhhhhhh czasu nie miałam :ico_noniewiem:
Mordeczko ale Ty masz talencik moje uznainie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: