dzięki za pamięć! właśnie wpadłam postawić :ico_tort: i :ico_zdrowko: i :564: w imieniu Haneczki i moim!!!
No wczoraj to :ico_zly: na TT!miało się skończyć w sierpniu i co??? :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: i mnie ominęły takie pogaduszki.... :ico_placzek:
Massumi Ty to umiesz syna sprzedać :ico_brawa_01: niezły z niego kolo!
Sikorka wreszcie zdjęcia! fajnie było, widać...Karol zadowolony, mama szczęśliwa...żyć nie umierać...
Ewcik no jak Ty bez śniadania to ja już znam sekret Twojej wagi :-D
My po wczorajszym spacerze dwugodzinnym... :ico_olaboga: ledwo dopchałam wózek...Ale fajnie było! zaraz po powrocie kąpanko i jedzenie i spanie, a mamusia spokojnie obejrzała film :-D Potem pobudka o 3.30, 6.30...nawet wyspana jestem. Ale od wieczora nie było lupy i tak mi tu stęka cały dzionek...Po 10.30 jedzenie i musiałam iść na spacer mimo cholernego skwaru...bo w domu tylko noszenie na rękach...Po godzince wróciłam, bo już siły na upał nie miałam...Zrobiłam jej masaż, dałam plantex...i nic...Tyle, że cyca chciała jeszcze. A potem troszkę wygłupów, zaraz zobaczycie jakich i poszła ziuziu...może choć godzinę pośpi...
To my wczoraj na drzemce

a tu dziś...

i plażowa dziewczyna

I jak???
dobra, zmykam poczytać...miłego dnia...a spacer to chyba po południu, bo za gorąco dla nas...chyba...