nie strasz :ico_nienie: to wezmie pół etatu 7 godzin :ico_noniewiem: :ico_haha_01:z tego co wiem nie ma zbyt duzo miejsc dla swiezych mamus co nie moga poswiecic 14 godz dziennie na prace...
ale ja nie żartuje, naprawde edi mi pomogłaś wiele razy i za to bardzo ci dziękuje, moze kiedyś zrobią taką opcję, ze za każdy punkt będzie 100zł na konto? :-D nigdy nic niewiadomo :-Dkasia ja zartowałam z tym niedocenianiem
to gdzies kolo ciebie? ale taką pogode na weekend zapowiadali?a w sobote jedziem,y na 3 dni do polanczyka
bedzie 3 dni deszczu
jak to nie, ja cie docenilam i nawet prosilam moderatorow by ci pochwale dali :-D ale wtedy nie wiedzialam ze Kasia jest taka przekupna i za kilogram swietego spokoju mozna od niej wyludzic punkcik :-Dbo mnie nikt nie docenia :ico_placzek:
cos napewno :-D A jaka szkole skonczylas i jakie masz doswiadczenie??? Moj eks jest dyrektorem dzialu faktoringu w jednym z bankow w wawie, ale tam to tragedia... Ostatnio robil nabor i bral ludzi z naprawde dobrymi referencjami i z doswiadczeniem i mowi, ze na tyle zgloszen co mial mogl na swojego zastepce wybrac nawet dyrektora jednego z oddzialow jakiegos malego banku (mowil nazwe ale ja i tak nie pamietam), wiec wszystkie cv bez doswiadczenia przynajmniej jako menager i bez dobrego zaplecza uniwersyteckiego od razu odrzucal :ico_noniewiem: Tak to jest jak sie szuka dobrej roboty - albo masz kupe szczescia (jak piotrek, bo chlopak trafil do tego banku jakies 4 lata tamu jako zwykly pracownik bezposrednio po studiach) albo znajomosci, bo bez tego zawsze znajdzie sie ktos z lepszymi referencjami :ico_placzek:osita, no moze cos sie trafi w koncu noooooo :ico_olaboga:
Wróć do „Prawo, praca i polityka”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość