JA TYLKO NA chwilunie :-D
Asiulka :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: alez się balam jak czytałam Twojego posta Jezuniu Kochany!!! Na szczęście jesteście cali i zyw, no bo zdrowi to chyba nie bardzo.. Wracajcie szybciej do zdrowia. Bogu dzięki ze Emilka wyszła cało i zdrowo :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: Trzymajcie się !
Lucy I Kamilko śliczne zdjęcia :-D jak będę miała czas wkleję wyszczerz swojej córuni, jaki taki udało m isię złapać :ico_oczko:
Lecimy zaraz na badanie bioderek, udało mi się załatwić, płatnie niestety (80 zł), ale ja nie mogę czekać az mała skończy 11 tygodni :ico_noniewiem: pomyślałam, ze tego 21 września jak mamy umówioną państwową wizytę tez pójdziemy, a co :-) lepeij niech będzie 2 razy zbadana, a podatki i tak płacę hehe. A w poniedziałek do lekarza na wzenie, jejciu zeby tylko mała dobrze przybrała na wadze.. wazą się losy .. czy Waneska będzie musiała być dokarmiana sztucznym mlekiem czy wyd=starczy tego, co moje śliczne na wygląd hehe cyce dają :-D Tak nawiasem mówiąc... jakbym chciała zeby takie zostały jak przestanę kamić... czasem na nie napatrzeć się niemogę :ico_puknij: haha
pozdrawia cieplutko tzrymajcie się :-D