13 sie 2007, 14:44
Lalka jesteśmy z Tobą, a Hanusia niech sobie jeszcze posiedzi spokojnie w brzuszku u mamy tam przeciez tak fajnie.
Byłam dzis u kolezanki , która w piatek miala cesarke. No i troszke sie przeraziłam jak zobaczyłam jakie to dzieciatko malenkie, myslalam ze to trochę wieksze jest :ico_olaboga: Ja zielona mamusia hihi, dziewczyny sie smialy ze mnie ze dobrze ze ide doszkoly rodzenia to troce mnie tam poduczą. Niewyobrazam sobie jak podniose na rece takiego szkraba nie mowiac juz o karmieniu i przebieraniu :ico_placzek:
Doszlam tez do waznego wniosku: ze najlepsze ubranka dla takich niemowlaków to pajacyki i spiochy. A ja chcialam mojego babla jakos odjazdowo ubieracw dzinsowe kompleciki itp :ico_puknij: ale dzis sie przekonalam ze to nie byl madry pomysl. Bo to malenstwo takie strasznie podkurczone ma nozki w zyciu zadnych spodenek na samym poczatku mu nie zaloze. Cale zycie sie czlowiek czegos nowego uczy no :ico_brawa_01: Dla doświadconych mamuś to wszystko oczywiste a ja codziennie czegos nowego sie dowaduje.