asiula26 zdjecia cudne zwlaszcza to z mezusiem wzruszajace :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
maryyann ja zamierzam rodzic w eskulapie. zreszta 27 sierpnia jestem juz tam umowiona na wizyte przed porodem tak wiec wszystko wtedy bedzie wiadome :-D
Cześć dziewczynki :-)
Postanowiłam również pochwalić się moją Emi :-)
maryyann, ogólnie to faktycznie więcej chłopców się rodzi ale akurat u nas na wąku to póki co to Twój synek będzie rodzynkiem :ico_oczko: Olciiaa, mam nadzieję że już wkrótce wykryją przyczynę płaczu Twojej córeczki asiula26, prześliczna jest Twoja Emi :ico_brawa_01: jaka maleńka kruszynka :-)
Twoja Emilka Aguś to już duża pannica :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Paulina bardzo dobry pomysł bo wszyscy moi znajomi mówią że jest podobna do mnie a znajomi mojego męża że jest podobna do niego :ico_noniewiem: A nie ma to jak objektywna opinia :-)
asiula26, masz rację że duża z niej babka. Waży już prawie 8 i pól kilo i ledwo mi się mieści do wózka :ico_noniewiem: Ale i tak jest cudowna :-D
Dziewczyny zdjęcia po prostu cudne!!!!!!!
A ja dzisiaj stoczyłam batalie o mocz ale udało się - oby wyniki były dobre!! Ide w tym tygodniu do szczepienia i jeszcze raz przedyskutuje sprawe tych dziwnych płaczów z pediatrą. Chociasz nie chce małej chwalic ale od wczoraj jest grzeczniutka. Ale nie zapeszam !!!!
Asiula fajnie że masz już chrzciny za sobą. Ja robie dopiero w wrześniu w pierszą rocznice naszego ślubu dokładnie :-) Zdjęcia śliczne - fajną macie metode na trzymanie małej - ja jeszcze tak nie prubowałam :-)
Mam pytanko jak to jest u was z macierzyńskiem??? Kiedy się go dostaje?? Bo u mnie na koncie pustki świecą:-)